fbpx
Γενική

15 χρόνια από το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου

23 Ιουνίου 1996-2011

Πέρασαν δέκα πέντε (15) χρόνια από το θάνατο του πρώην Πρωθυπουργού της Ελλάδος Ανδρέα Παπανδρέου.Ο «χαρισματικός» Ανδρέας υπήρξε ο Αρχηγός και ο ιδρυτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ, που με τα συνθήματα «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο», «ο Λαός στην εξουσία», «Περήφανα Γηρατειά», «Τσοβόλα δώστα όλα» και άλλα …πράσινα άλογα, έφερε την «Αλλαγή» στην χώρα μας. Τώρα τον διαδέχτηκε στο κόμμα (μετά την κομπίνα με το «δαχτυλίδι» του Σημίτη) ο μεγάλος του γιός ο Γιωργάκης, όπως τον ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας Κων/νο Καραμανλή διαδέχτηκε προ αρκετών ετών ο ανεψιός του Κωστάκης.
Τον Αρχηγό της άλλης «δυναστείας» Κων/νο Μητσοτάκη διαδέχτηκε η θυγατέρα του Ντόρα Μητσοτάκη- Μπακογιάννη- Σόι πάει το βασίλειο λέει ο Λαουτζίκος.
Η Ελλάδα πάει από το κακό στο χειρότερο, έφυγε ένας αποτυχημένος Πρωθυπουργός (Κωστάκης) και ανέλαβε ένας ανεπαρκής (Γιωργάκης) και από το «χρήματα υπάρχουν» πήγαμε στο «η χώρα βυθίζεται» όπως ο Τιτανικός.
Η λαϊκή οργή μεγαλώνει, τα νέα μέτρα είναι έτοιμα να ψηφιστούν στην Βουλή των Ελλήνων, η ανεργία βρίσκεται στο ζενίθ, η φτώχεια πνίγει κάθε Ελληνική οικογένεια και στις εφημερίδες φιγουράρει μια φωτογραφία με αγανακτισμένους πολίτες να στέλνουν μήνυμα στους 300 της Βουλής με τις παλάμες ανοικτές και σύνθημα «Να καεί ,να καεί , η π…. η Βουλή».
Αιωνία σου η μνήμη Ανδρέα, ιδρυτή του Σοσιαλιστικού Κινήματος.
Ο γιός σου σε ξεπέρασε, έγινε Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και τώρα «ματώνει» για τους «μικρομεσαίους-προβληματικούς» Έλληνες, προσπαθώντας να μας απαλλάξει από την «Εθνική Κατάθλιψη»!!!
Νικόλαος Φωτιάδης
Έλληνας Φορολογούμενος

Σχετικά Άρθρα