Γενική

Αστυνομικό δελτίο


Σύλληψη 25 αλλοδαπών

Την Δευτέρα 06-06-2011 ύστερα από συντονισμένη εξόρμηση αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης στην ευρύτερη αγροτική περιοχή του Νομού μας (Φελώνη, Ν. Ζυγό, Βαφεϊκα), προσήχθησαν είκοσι αλλοδαποί, προκειμένου εξακριβωθεί η νομιμότητα τόσο της παραμονής όσο και της εισόδου τους στην Ελληνική επικράτεια. Από ενδελεχείς ελέγχους, σε συνεργασία και με άλλες αρμόδιες Υπηρεσίες εξακριβώθηκε η νομιμότητα έκδοσης των κατεχόμενων απ΄αυτούς εγγράφων, ενώ συνελήφθησαν πέντε πολίτες Πακιστάν για παράνομη παραμονή στη χώρα μας. Οι εξορμήσεις θα συνεχισθούν.

Βρέθηκαν κλεμμένα καλώδια

Την Δευτέρα 06-06-2011 και ώρα 10:00 π.μ. στην Γενισέα Ξάνθης, μετά από συλλογή, αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα εξωτερικά της οικίας 51χρονου ημεδαπού κατοίκου Γενισέας, δώδεκα κουλούρες καλωδίων οι οποίες προέρχονται από πομώνες γεωτρήσεων.Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γενισέας. Δράστης αναζητείται. Κουλούρες καλωδίων κατασχέθηκαν και φυλάσσονται Α.Τ.Γενισέας.
Κατόπιν των ανωτέρω, σας αποστέλλουμε φωτογραφικό υλικό και παρακαλούμε τους πολίτες που είναι παθόντες κλοπών σχετικών αντικειμένων με το φωτογραφικό υλικό, να προσέλθουν στο Αστυνομικό Τμήμα Γενισέας για αναγνώριση των κλοπιμαίων.

Σχετικά Άρθρα