Γενική

ΤαραΣΤΑΥΡΟΥνήματα

«Αχ αχ άμα πτωχεύσει η Ελλάδα το πρώτο που θα χάσω είναι το σπίτι μου. Πληρώνω 800 ευρώ το μήνα στο δάνειο. Δεν υπάρχει περίπτωση να τα βγάλω πέρα»; Το λεγε προχθές συμπολίτης, που μέχρι πρόσφατα ήταν και… φίλος του Γιώργου και ψήφιζε Σωκράτη!
Δεν φτάνει που δεν θα έχουμε φαί για τα παιδιά μας θα μείνουμε και στον δρόμο. Αυτό είναι που φοβάται κάθε Ξανθιώτης αυτές τις μέρες. Τι θα απογίνει αυτός και η οικογένειά του, σε περίπτωση που πες ότι μας ξαποστείλουν απ την ευρωζώνη και πάμε ή στην χρεοκοπία ή στη δραχμή.
Πάντως, μόλις βγήκε ο κόσμος στις πλατείες και άρχισε τις- ειρηνικές- μούντζες, και έριξε και μερικές ντομάτες όλοι… τσιμουδιά! Ούτε για χρεοκοπία τόλμησε να ξαναμιλήσει κανένας, ούτε για επιστροφή στην παλιά καλή δραχμούλα!
Σε λίγο θα τους κοπεί και ο τσαμπουκάς των δηλώσεων μιας και σου λέει η Κυβέρνηση -και τα λαλίστατα δεκάδες παπαγαλάκια της φυσικά- αγρίεψαν αυτοί, μην τους τσιγκλάς άλλο, γιατί θα αφήσουν τις ειρηνικές διαμαρτυρίες, θα κάνουν ντου με την βρεγμένη σανίδα στη Βουλή και τα Δημαρχεία και θα μας στείλουν από κει που ήρθαμε!
Είναι να μην μάθουμε το κόλπο σας πολιτικάντιδες. Δεν ξέρετε μόνο εσείς να μας φοβερίζεται. Ξέρει και ο Ξανθιώτης να τρίζει τα δόντια και ευτυχώς που ξυπνήσαμε όλοι και δώσαμε μια πρώτη… γεύση του τι μπορεί να ακολουθήσει, για το ΠαΣΟΚ αλλά και για όσους στηρίζουν τους ΔΝΤούδες.

Σχετικά Άρθρα