fbpx
Γενική

Υπερασπίζει το δικαίωμα του Στρος Καν να υπερασπίζει την αθωότητα του

Απαντήσεις του Μενέλαου Καρυωτάκη σε επίκαιρα ζητήματα

Απάντηση στο σχόλιο του συμπαθούς δημοσιογράφου κ. Σωτήρη Ξενάκη στην εφημερίδα XanthiNews της 17 ης Μαΐου
Πιστεύουμε ότι: Ουδείς ανά τον κόσμο ευνοούμενος πολίτης είναι αντίθετος με την απαρέγκλιτη εφαρμογή των νόμων και των κοινωνικών θεσμών, ευνομούμενη κοινωνία και ότι έναντι των νόμων και των θεσμών αυτών, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΒΑΘΜΙΔΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ.
Απάντηση: Η άσκηση υπερβολικού ζήλου ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΤΟΥ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ» χωρίς να έχει αποδειχθεί από την αρμόδια ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΑΞΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ στην κοινή γνώμη εικόνα υποκρισίας, που ίσως υποκρύπτει και κάποια ΜΟΡΦΗ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ.
Στην πρόταση περίπτωση του υπερήλικα Προέδρου του Δ.Ν.Τ. η σύλληψη του και η κράτηση του με χειροπέδες και η συνεχής φωτογραφική διαπόμπευση του, ανήκει στην υπερβολή του καθήκοντος της αρμόδιας Αρχής, όπως προαναφέραμε και μάλιστα όταν ακόμη δεν έχουν επιδικαστεί τα αδικήματα για τα οποία «Ο ΕΝΟΧΟΣ» κατηγορείται. Είναι δυνατόν Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΛΑΒΕΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΥΣΙΑΣ.
Η προφυλάκιση ανήκει στην διακριτική γνώμη του αρμόδιου ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ.
ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ: Για να μην υπάρχει ούτε η παραμικρή υποψία εκμετάλλευσης ενός γεγονότος, με την άσκηση υπερβολικής αυστηρότητας και κατάχρηση εξουσίας για κάποιο κατηγορούμενο, που πριν λίγο ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΠΑΙΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΥΜΝΟΥΣΑΝ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ, ΠΟΥ ΒΑΝΑΥΣΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
ΕΠΙΖΗΜΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ
ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ: Σύμφωνα με την σημερινή διαχειριστική πραγματικότητα που επικρατεί στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, Η ΔΩΡΕΑ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΗ ΠΡΑΞΗ.
Παράδειγμα στο δικό μας χώρο: Ακίνητα σημαντικής αξίας τα οποία περιήλθαν στο δημόσιο ΩΣ ΔΩΡΕΑ, όχι μόνο δεν αξιοποιούνται, αλλά ούτε πωλούνται ώστε να εισπράξει σημαντικά ποσά το υπερχρεωμένο δημόσιο, πριν αυτά καταλήξουν σε ερείπια:
Μέγαρο ΣΑΡΚΟΥΤΣΟΥ στην οδό Βενιζέλου της Ξάνθης. Παραδοσιακή διατηρητέα οικοδομή καπνέμπορου Αλέκου Στάλιου (Δωρεά στο ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ). Το πρώην Λιμεναρχείο Λάγους στο κέντρο του Λιμανιού, καταλήγει σε ερείπιο, το Λιμεναρχείο όμως, στεγάζεται σε μισθωμένο ακίνητο.
Αν έχετε «την ευτυχία» να ταξιδέψετε με τρένο θα διαπιστώσετε, ιδίως στους μεγάλους σταθμούς του τρένου, χιλιάδες υλικά που παραμένουν σε κατάσταση ΣΗΨΗΣ και δεν βρίσκεται κάποιος «ΑΡΜΟΔΙΟΣ» να εκποιήσει αυτά τα υλικά με δημοπρασία, ώστε να εισπράξει το Ελληνικό δημόσιο σημαντικά χρηματικά ποσά και παράλληλα να απελευθερωθεί ΖΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΛΛΩΝ ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΥΤΙΜΗΣ ΓΗΣ.

Σχετικά Άρθρα