Γενική

Τιμώνται την Παρασκευή οι Ξανθιώτες εθελοντές αιμοδότες

Συνολικά θα βραβευθούν 126 συμπολίτες μας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ», διοργανώνει και φέτος εκδήλωση- βράβευση των Ξανθιωτών Εθελοντών Αιμοδοτών με τα μετάλλια που αποδίδονται από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης την Παρασκευή 13 Μαΐου 2011 και ώρα 20:30μμ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο«ΔΙΟΓΕΝΗΣ» και θα βραβευτούν 126 Ξανθιώτες Αιμοδότες με τα προβλεπόμενα από το Νόμο χάλκινα και αργυρά αριστεία αλλά και τα Ειδικά τιμητικά βραβεία του Δήμου Ξάνθης και του Συλλόγου. Όσοι αιμοδότες-μέλη μας θέλουν να παραβρεθούν στην εκδήλωση μπορούν να πάρουν προσκλήσεις από τα γραφεία του Συλλόγου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας διότι υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός θέσεων.
Επίσης στα πλαίσια του Διημέρου ΑΓΑΠΗΣ 2011 στις 13 και 14 Μαΐου το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ξάνθης και του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας θα πραγματοποιηθούν οι κάτωθι εκδηλώσεις:
Σάββατο 14 Μαΐου- Κεντρική Πλατεία Ξάνθης- Ξάνθη 10:00- 13:00.
α. Τα παιδιά ζωγραφίζουν για την Αιμοδοσία (με τις συμμετοχές του 8ου Δημοτικού Σχολείου και του Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Π. Χρύσας.
β. Εθελοντική Αιμοδοσία στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης με την συμμετοχή όσων πολιτών το επιθυμούν και κυρίως των νέων ανθρώπων της πόλης μας για τα παιδιά με Μεσογειακή Αναιμία από τις 09:00πμ έως τις 14:00μμ..
ΑΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΑΣ.
ΚΑΘΕ ΣΤΑΓΟΝΑ…ΜΕΤΡΑΕΙ…

Σχετικά Άρθρα