fbpx
Γενική

To Facebook πλησιάζει τους 700 εκατομμύρια χρήστες: Το 1 δις δεν είναι μακριά

Όταν το Facebook ξεκίνησε, το να φτάσει το ένα εκατομμύριο χρήστες ήταν μια μεγάλη υπόθεση. Και όμως σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έφτασε τα 100 εκατομμύρια χρήστες και πρόσφατα τα 500 εκατομμύρια.
Πλέον το ένα δισεκατομμύριο δεν φαίνεται τόσο μακριά καθώς ανεπίσημα στατιστικά στοιχεία οδηγούν το εκτεταμένο κοινωνικό δίκτυο στα 700 εκατομμύρια ενεργούς μηνιαίους χρήστες σε μόλις ένα μήνα από τώρα, ίσως δύο.
Πηγές μέσα στο Facebook, διενέργησαν μια ανεξάρτητη έρευνα αποκαλύπτοντας ότι το “Facebook αυξήθηκε κατά 21,5 εκατομμύρια νέους χρήστες τον Μάρτιο φθάνοντας τους 661.500.000 μηνιαίους ενεργούς χρήστες σε όλο τον κόσμο,” με την προσδοκία των 700 εκατομμύριων για αυτό το καλοκαίρι.
Στις ΗΠΑ, η σταθερή αύξηση του Facebook πρόσθεσε 2.780.000 χρήστες τον Μάρτη, φτάνοντας το σύνολο περίπου 155 εκατομμύριων ενεργούς χρήστες κάθε μήνα. Αυτό συμπίπτει λίγο πολύ με την comScore, η οποία κατέγραψε περίπου 153 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργητικούς χρήστες, και μια αύξηση των 15 εκατομμυρίων περίπου σε όλο τον κόσμο κάθε μήνα.

Σχετικά Άρθρα