fbpx
Γενική

Γνωριμία με τα νέα κέντρα Βιοσυντονισμού «Ευ Ζην»

Τι είναι Βιοσυντονιστική θεραπεία
Ερωτήσεις Μαίρη Δαληκριάδου

Επισκεφτήκαμε τα νέα κέντρα βιοσυντονιστικής θεραπείας «Ευ Ζην» στην οδό Ανδρέου Δημητρίου 22 και συνομιλήσαμε με τον υπεύθυνο του κέντρου κ. Καράκο Σπύρο και μας εξήγησε τι είναι και που αποσκοπεί η βιοσυντονιστική θεραπεία και πόσο αποτελεσματική είναι.

XanthiNews: Για ποιο λόγο να διαλέξουμε τη βιοσυντονιστική θεραπεία;
Σπύρος Καράκος: Είναι γνωστό πως πολλές ασθένειες, και ειδικότερα οι αλλεργίες και οι χρόνιες παθήσεις, δεν μπορούν να θεραπευτούν εύκολα με τα μέσα της κλασσικής ιατρικής, η οποία δεν μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός, πως στην πλειοψηφία αυτών των περιπτώσεων, η κλασσική ιατρική μπορεί μόνο να μειώσει τα συμπτώματα του ασθενούς με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, χωρίς να μπορεί να εντοπίσει και να εξαλείψει τις αιτίες, που προξενούν τα συμπτώματα αυτά.
Η βιοσυντονιστική θεραπεία είναι μια ανώδυνη, γρήγορη και πολύ αποτελεσματική μέθοδος, η οποία μπορεί να προσφέρει σημαντική ανακούφιση, ακόμα και την ίαση σε ασθενείς, οι οποίοι ταλαιπωρούνται χρόνια από τα συμπτώματα της ασθένειάς τους. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις ηλικίες, από τα νεογέννητα παιδιά έως τα βαθιά γεράματα. Μπορεί επίσης να εφαρμοστεί και στα ζώα.
Η βιοσυντονιστική θεραπεία είναι μια ολιστική βιολογική διαδικασία, η οποία έχει αποδειχθεί επιτυχής στη θεραπεία χιλιάδων ασθενών για τρεις δεκαετίες. Η επιτυχία της αποδεικνύεται με επιστημονικές έρευνες, ιατρικά αρχεία ιστορικού ασθενών, αναφορές και βιβλία γιατρών απ’ όλο τον κόσμο, στον οποίο έχει εξαπλωθεί η μέθοδος αυτή, αλλά και από τα εγκάρδια γράμματα από ευγνώμονες ασθενείς.
XanthiNews: Τι είναι η βιοσυντονιστική θεραπεία;
Σπύρος Καράκος: Η βιοσυντονιστική θεραπεία γίνεται με τη βοήθεια μιας συσκευής, BICOM® 2000, η οποία δεν παράγει τεχνητά ενέργεια. Χρησιμοποιεί απλώς τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που λαμβάνει από τον ασθενή. Με την βιοφυσική αυτή μέθοδο θεραπείας τροποποιείται το ενεργειακό πεδίο του πάσχοντος οργανισμού, αυξάνοντας την δύναμη του αμυντικού συστήματος, βελτιώνοντας έτσι την υγεία.
XanthiNews: Πώς επιτυγχάνεται η θεραπεία;
Σπύρος Καράκος: Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Το ανθρώπινο σώμα (τα κύτταρα των οργάνων, των ιστών, κτλ.) εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητικά σήματα με την μορφή ταλαντώσεων. Η θεραπευτική συσκευή BICOM δέχεται αυτά τα σήματα από το σώμα μέσω ηλεκτροδίων. Με ένα εσωτερικό σύστημα φιλτραρίσματος, το BICOM® διαχωρίζει τα υγιή σήματα από τα παθολογικά. Στη συνέχεια, ηλεκτρονικά ενισχύει τα υγιή σήματα κι αντιστρέφει τα παθολογικά (φαινόμενο του αντικατοπτρισμού). Οι επεξεργασμένες πληροφορίες επιστρέφονται στο σώμα του ασθενή, μέσω ενός μαγνητικού τάπητα. Το σώμα αντιδρά αμέσως στις νέες ηλεκτρομαγνητικές πληροφορίες κι έτσι ξεκινάει η διαδικασία της ΐασης. Με την αντιστροφή των παθολογικών σημάτων, η δύναμη αυτο-θεραπείας του σώματος ενεργοποιείται και ενδυναμώνεται. Το σώμα επανακτά τον έλεγχο στους μηχανισμούς ρύθμισης και αποτοξίνωσης, οι οποίοι είναι ζωτικοί για την καλή λειτουργία του αμυντικού συστήματος.
Η βιοσυντονιστική θεραπεία επίσης χρησιμοποιεί τις ταλαντώσεις ουσιών, όπως δυσανεκτικά τρόφιμα, γύρη, ιοί, βακτηρίδια, μύκητες, παράσιτα, επιζήμια βαριά μέταλλα, εντομοκτόνα, περιβαλλοντικοί ρύποι και δυσανεκτές ύλες οδοντιατρικών υλικών. Αν ο οργανισμός είναι επιβαρυμένος από αυτές τις ουσίες, δίνοντας στον οργανισμό τις αντιστραμμένες θεραπευτικές ταλαντώσεις, η επιβάρυνση αυτή μπορεί να μειωθεί ή να εξουδετερωθεί εντελώς.
XanthiNews: Πού αποσκοπεί η μέθοδος του βιοσυντονισμού;
Σπύρος Καράκος: Η μέθοδος του βιοσυντονισμού στοχεύει στην ολιστική προσέγγιση του ανθρώπου. Κάθε άνθρωπος διακατέχεται από το φυσικό, το πνευματικό και το ενεργειακό του επίπεδο. Πριν εκδηλωθούν ασθένειες στο φυσικό επίπεδο προϋπάρχουν διαταραχές στο πνευματικό/ψυχικό ή ενεργειακό μέρος. Όσοι περισσότεροι από αυτούς τους παράγοντες εντοπιστούν και εξουδετερωθούν τόσο καλύτερο και μονιμότερο το αποτέλεσμα. Σε αυτούς τους παράγοντες συγκαταλέγονται η επίδραση αρνητικών ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών, η συσσώρευση ενέργειας σε σημεία εξωτερικών ή εσωτερικών ουλών του σώματος, η ελλιπής αποτοξινωτική λειτουργία του οργανισμού, η μυκητίαση του εντέρου, η ύπαρξη μικροοργανισμών και τοξινών που δρουν επιβαρυντικά προς το ανοσοποιητικό σύστημα, οι τροφικές δυσανεξίες, η κακή αφομοίωση βιταμινών και ιχνοστοιχείων, μπλοκαρίσματα σε ενεργειακά κέντρα και κανάλια.
XanthiNews: Πόσο συχνά μπορεί/πρέπει να γίνεται η θεραπεία;
Σπύρος Καράκος: Ο οργανισμός επεξεργάζεται τα θεραπευτικά σήματα για τουλάχιστον 7 μέρες μετά τη θεραπεία. Γι’ αυτό το λόγο, σε χρόνια περιστατικά, συνιστάται η επανάληψη της θεραπείας ανά εβδομάδα ή ανά δεκαήμερο.
XanthiNews: Υπάρχουν παρενέργειες και πόσες θεραπείες απαιτούνται;
Σπύρος Καράκος: Η μέθοδος του βιοσυντονισμού δεν προκαλεί παρενέργειες. Ο αριθμός των θεραπειών που θα απαιτηθούν, διαφέρουν ανάλογα τη περίπτωση. Δηλαδή, εξαρτάται από τη χρονιότητα της κατάστασης (τα χρόνια συμπτώματα απαιτούν περισσότερες θεραπείες), τη δύναμη αντίδρασης του οργανισμού και τον αριθμό των επιβαρυντικών παραγόντων, που συντελούν στην εδραίωση των συμπτωμάτων.
XanthiNews: Πόσο αποτελεσματική είναι η μέθοδος του βιοσυντονισμού;
Σπύρος Καράκος: Η μέθοδος του βιοσυντονισμού έχει αποδειχθεί ότι έχει ποσοστά επιτυχίας σε πάνω από το 80% των ασθενών που την εμπιστεύτηκαν. Αυτό σημαίνει ότι οι 8 από τους 10 με παρόμοια συμπτώματα βρίσκουν πλήρη ανακούφιση ή αξιόλογη βελτίωση στα προβλήματά τους. Περίπου το 13% βρίσκει μικρή βελτίωση ενώ το 6% δεν έχει καμιά αλλαγή.
XanthiNews: Σας ευχαριστούμε

Σχετικά Άρθρα