fbpx
Γενική

Νίκος Τασιόπουλος: Το Greek Idol τραγουδάει «Είμαστε μόνοι»

O Νίκος Τασιόπουλος έγινε γνωστός από το reality «Greek Idol». Πρόσφατα κυκλοφόρησε το τραγούδι του «Είμαστε μόνοι». Εδώ και αρκετό καιρό εμφανίζεται στη Λάρισα στο «BUZIOS».

XanthiNews: Σε γνωρίσαμε μέσα από το talent show «GREEK IDOL» όπου και έκανες αισθητή την παρουσία σου. Μίλησέ μας για την επαφή σου με το χώρο του τραγουδιού. Πότε έγινε και πως;
Νίκος Τασιόπουλος: Η επαφή μου με το τραγούδι έγινε σε πολύ μικρή ηλικία. Παρέα με τον κολλητό μου, Πέτρο Σπανό, κάναμε ηχογραφήσεις ραπ τραγουδιών. Απομονώναμε τις μουσικές από την εισαγωγή των τραγουδιών κι εκεί πάνω βάζαμε δικούς μας στίχους. Μετά, σιγά σιγά με προγράμματα στον υπολογιστή, εδώ στην Ελλάδα και στην Ολλανδία, φτιάχναμε «δική» μας μουσική, περάσαμε από την ραπ, στην trance και στο τέλος σε άλλες μελωδίες. Κι έπειτα, στο τραγούδι. Άλλωστε αυτό είναι που με εκφράζει απόλυτα. Στην αρχή, δούλευα σε studio σε συνεργασία με τον κολλητό μου, έκανα φωνητικά και κάποιοι άρχισαν να με παροτρύνουν να τραγουδήσω μόνος και δημόσια. Εγώ το απέφευγα γιατί ντρεπόμουν πολύ αλλά στο τέλος με κατάφερνα και ξεκίνησα σε ένα νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα. Η πρώτη φορά όμως, που τραγούδησα μπροστά σε κόσμο «ανεπίσημα» ήταν στην Κω σε ένα παραλιακό μπαρ όπου δούλευα σαν μπάρμαν και σερβιτόρος. Εγώ τραγουδούσα αφηρημένα και όταν με άκουσε το αφεντικό με έβαλε να τραγουδήσω στον κόσμο που ήταν εκεί. Πρέπει να πω ότι ντράπηκα πολύ.
ΧΝ: Πως μπήκες στη διαδικασία να δηλώσεις συμμετοχή στο «GREEK IDOL»;
Ν.Τ.: Μα δεν δήλωσα εγώ συμμετοχή στο talent show. Ο κολλητός μου ο Πέτρος, δήλωσε. Και μια μέρα μου λέει στο τηλέφωνο «φίλε, δεν φαντάζεσαι τι σου έχω κλείσει…» και δεν μου έλεγε. Ώσπου μου τηλεφώνησαν από την παραγωγή και έπαθα σοκ. Πραγματικά δεν το φανταζόμουν. Τελικά πήγα και να πω την αλήθεια, πέρασα υπέροχα. Κι εκεί που ήμουνα κατά των τηλεοπτικών αυτών διαδικασιών, έγινα πολύ fan. Έχω να πω σε όλους όσους το σκέφτονται, να πάνε. Αρκεί ο καθένας να είναι ο εαυτός του και να μην πουλάει «παραμύθι» στον κόσμο. Ο κόσμος ξέρει και να ξεχωρίζει και να κρίνει.
ΧΝ: Πως ήταν τα πράγματα στη διάρκεια της συμμετοχής σου; Θα έλεγες σε κάποιον να δοκιμάσει την τύχη του μέσα από μια τέτοια τηλεοπτική διαδικασία;
Ν.Τ.: Αν κάποιος που συμμετέχει έχει αυτογνωσία και αντιλαμβάνεται ότι είναι ένα show και σου δίνει κάποιες δυνατότητες, σου «ανοίγει πόρτες», όπως λέμε, τότε να το κάνει. Από κει και μετά, είναι στο χέρι του καθενός.
ΧΝ: Το γεγονός ότι γεννήθηκες και μέχρι κάποια χρόνια έμεινες στο εξωτερικό έχει επίδραση στην συμπεριφορά σου και τη νοοτροπία σου;
Ν.Τ: Πιστεύω ότι έχω επιρροές και από τις δύο χώρες. Και από την Ελλάδα και από την Ολλανδία. Νομίζω ότι κάθε χώρα έχει τα «καλά» και τα «άσχημά» της. Το θέμα είναι να ξέρεις να ξεχωρίζεις και να παίρνεις μόνο τα «καλά».
ΧΝ: Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα τραγούδι σου με τίτλο «Είμαστε μόνοι». Ποιοι είναι οι δημιουργοί και το ύφος του;
Ν.Τ.: Τους στίχους έχει γράψει ο Αλέξης Γεωργούλης (όχι ο γνωστός, παιδιά που με ρωτάτε όλοι….) μαζί με τον Θοδωρή Αγγελίδη και η μουσική είναι απόπειρα δική μου…. Τα δύο παιδιά είναι πολύ φίλοι μου από τα παλιά, πολύ πριν το «GREEK IDOL» και χαίρομαι που είναι δίπλα μου και μου προσφέρουν την πολύτιμη βοήθειά τους. Τους ευχαριστώ πολύ γι αυτό.
Το τραγούδι γράφτηκε με το σκεπτικό ότι ειδικά τις γιορτές, το κλίμα είναι πιο βαρύ για όλους όσους είναι ή, αισθάνονται βαθιά μέσα τους μόνοι.
ΧΝ: Μίλησέ μας λίγο για σένα έτσι ώστε να σε γνωρίσουμε καλύτερα..
Ν.Τ.:: Είμαι ανήσυχος και τελειομανής. Προσπαθώ να είμαι δημιουργικός στον καλλιτεχνικό τομέα και ψάχνομαι συνέχεια. Έχω σπουδάσει music management στην Ολλανδία και γνωρίζω αρκετά για το τραγούδι από την πλευρά της τεχνικής αλλά και της μουσικής βιομηχανίας.
ΧΝ: Είσαι ένα νέο παιδί με πολύ καλή εμφάνιση. Αυτό πιστεύεις ότι είναι «εισιτήριο» που σου ανοίγει κάποιες πόρτες, σε βοηθάει ή, σου δημιουργεί προβλήματα;
Ν.Τ.: Δεν μπορώ να πω ότι η εμφάνισή μου, μου έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Δεν σου κρύβω, βέβαια, ότι κατά καιρούς μου έχουν γίνει κάποιες ανήθικες προτάσεις….. αλλά φυσικά δεν με ενδιαφέρουν. Επίσης, δεν με ενδιαφέρει να γίνω μοντέλο. Τραγουδιστής καλός προσπαθώ να γίνω και ξέρω ότι έχω πολύ δρόμο μπροστά μου και χρειάζομαι ακόμη πολύ δουλειά για να φτάσω στα επίπεδα των καταξιωμένων στον χώρο.
ΧΝ: Η σχέση σου με την τεχνολογία;
Ν.Τ.: Ο,τι αφορά studio ηχοληψίας, βιντεοκάμερες, dvd, ακόμη και κινητά, τα καταφέρνω καλά, νομίζω.
ΧΝ: Η σχέση σου με τις θαυμάστριές σου;
Ν.Τ.: Χαίρομαι πολύ που λαμβάνω τόσα πολλά μηνύματα μέσα από το facebook. Ακόμη και τόσο καιρό μετά το «GREEK IDOL» λαμβάνω μηνύματα πολλά στα οποία φυσικά και απαντώ. Με ρωτάνε για ολοκληρωμένο cd , για διάφορα και χαίρομαι όταν μου στέλνουν φωτογραφίες με τρελά μηνύματα. Ευκαιρία να πω ότι τραγούδια υπάρχουν πολλά και καλά και ψιλο- έτοιμα. Αλλά , πρώτα να δούμε πως θα πάει από θέμα ανταπόκρισης του κόσμου το «Είμαστε μόνοι» και μετά βλέπουμε….
ΧΝ: Η επιλογή σου να ασχοληθείς με το τραγούδι σε έφερε σε κόντρα με την οικογένειά σου;
Ν.Τ.: Όχι ακριβώς κόντρα, αλλά όταν σε βλέπουν να μην δίνεις σημασία στα του σχολείου κι όλη μέρα να ασχολείσαι με το τραγούδι, κάπου ανησυχούν. Γιατί πόσο τυχερός πρέπει να είσαι για να ασχολείσαι με αυτό που αγαπάς και να τα καταφέρεις να ζήσεις κι από αυτό; Είναι λαχείο…. Και φυσικά οι γονείς συμμερίζονται αυτό που αγαπά το παιδί τους και χαίρονται όταν το καταφέρνει.
ΧΝ: Με τι άλλο σου αρέσει να ασχολείσαι;
Ν.Τ.: Μου αρέσει η καλή παρέα, μου αρέσει να βγαίνω με φίλους για διασκέδαση αλλά πιο πολύ κάτι καλοκαιρινές βραδιές στην παραλία με καλή παρέα και κιθάρα….
ΧΝ: Αυτό τον καιρό που εμφανίζεσαι;
Ν.Τ: Σας περιμένω στο «BUZIOS» στη Λάρισα από Τετάρτη μέχρι Κυριακή για να περάσετε τέλεια με ένα υπέροχο πρόγραμμα που το στηρίζουμε τόσο με τον επιχειρηματία όσο και με τους πολύ καλούς και καταξιωμένους συναδέλφους.
ΧΝ: Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;
Ν.Τ.: Θέλω να γράφω καλά τραγούδια που να αγγίζουν την ψυχή του κόσμου και να βελτιώνω τις εμφανίσεις μου γιατί όταν κάποιος έρχεται να σε δει και εκτίθεσαι , οφείλεις να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου.
ΧΝ: Τι θα ήθελες να ευχηθείς στον εαυτό σου και στους άλλους;
Ν.Τ.: Να έχουμε όλοι μας υγεία, εύχομαι που είναι το πολυτιμότερο αγαθό και σαν λαός να είμαστε ενωμένοι και με περισσότερα θετικά συναισθήματα.

Σχετικά Άρθρα