fbpx
Γενική

Στη Σύνοδο Κορυφής στις 25 Μαρτίου

Πρόταση Στ. Τριμίτζιου να ζητήσει η Ελλάδα αναδιάρθρωση του χρέους της Να ζητήσει αναδιάρθρωση του χρέους της η χώρα μας στη Σύνοδο Κορυφής της 25 ης Μαρτίου, με ταυτόχρονο «κούρεμα» της τάξης του 30% έως 40%, προτείνει ο κ. Στάμος Τριμίτζιος με δήλωση του. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Δυστυχώς οι εξελίξεις στον τομέα της οικονομίας της χώρας μας είναι τραγικές και με το νέο σχέδιο, στη Σύνοδο Κορυφής της 25 ης Μαρτίου, των 6 ισχυρών χωρών της Ευρωζώνης (Γερμανία, Γαλλία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Φιλανδία και Αυστρία) θα οδηγήσουν το σύνολο του πληθυσμού στην απόλυτη εξαθλίωση με συνεχής περικοπές στις συντάξεις, στους μισθούς και στα ημερομίσθια.
Η χώρα έχει μπει σε ένα φαύλο κύκλο μείωσης του ΑΕΠ που με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει στην πτώχευση, κάτι που επιδιώκουν οι ως άνω αναφερόμενες χώρες. Όμως αυτή θα είναι ελεγχόμενη και θα έρθει μετά το 2013. Βέβαια, θέλουν πρώτα να τακτοποιήσουν «λογιστικά» την χασούρα των τραπεζών τους μέσω του μηχανισμού στήριξης που δημιούργησαν- όχι για να στηρίξουν τις περιφερειακές οικονομίες- αλλά για να μην χάσουν αυτοί.
Η λύση για τη χώρα είναι μία και μοναδική. Στη Σύνοδο Κορυφής της 25 ης Μαρτίου η χώρα να ζητήσει αναδιάρθρωση του χρέους της με ταυτόχρονο «κούρεμα» της τάξης του 30% έως 40%. Αυτό είναι το ποσοστό των μιζαδόρικων Γαλλογερμανικών εταιρειών που μέσω των αργυρώνητων πολιτικών μας υπερχρέωσαν την πατρίδα μας.
Τολμήστε τώρα για να έχουμε ελπίδα στο μέλλον γιατί αλλιώς οι θυσίες του ελληνικού λαού θα πάνε «στράφι»».

Σχετικά Άρθρα