fbpx
Γενική

Αστυνομικό δελτίο

Σύλληψη για ναρκωτικά
Από Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, συνελήφθη βραδινές ώρες της 31-01-2011, στην Κομοτηνή, ένας 19χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών διότι σε νομότυπη αστυνομική έρευνα που έγινε, βρέθηκε στην κατοχή του μία νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε κάνναβη μεικτού βάρους (7,1) γραμμαρίων. Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του προσήχθη στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.

Τροχαίο ατύχημα
Τραυματίστηκαν ελαφρά, απογευματινές ώρες της 31-01-2011, στον οικισμό Καρυδιά – Ν. Ροδόπης, δύο ημεδαποί ηλικίας 50 και 36 χρονών αντίστοιχα όταν τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα τα οποία οδηγούσαν συγκρούστηκαν μεταξύ τους. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γ.Ν. Κομοτηνής για νοσηλεία, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής.

Τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ τραυματισμό τριών ατόμων
Σε ακόμη ένα τροχαίο τραυματίστηκαν ελαφρά, τις βραδινές ώρες της 01-02-2011, στον οικισμό Βέλκιο – Ν. Ροδόπης, δύο ημεδαπές ηλικίας 29 και 33 χρονών αντίστοιχα όταν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στα οποίο επέβαιναν και οδηγούσε 38χρονη αλλοδαπή η οποία επίσης τραυματίστηκε, συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 40χρονη ημεδαπή με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να εκτραπεί της οδού. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξ/πολης για νοσηλεία, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής.

Σχετικά Άρθρα