Το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.), στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ, διοργανώνει 5 ημερίδες επιμόρφωσης στις οποίες θα συμμετάσχουν 750 στελέχη που υπηρετούν στην Περιφέρεια και στους νέους Δήμους της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Στο επίκεντρο των επιμορφωτικών αυτών δράσεων θα είναι η συνολική μεταρρύθμιση του Καλλικράτη, οι αρμοδιότητες των νέων αποκεντρωμένων δομών, καθώς και ζητήματα προσωπικού, οργάνωσης των υπηρεσιών και οικονομικής διαχείρισης. Οι ημερίδες θα διεξαχθούν στην Αλεξανδρούπολη (24/1/11), στην Κομοτηνή (25/1/11), στη Ξάνθη (26/1/11), στη Δράμα (27/1/11) και στην Καβάλα (28/1/11).
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Σταύρος Καρυπίδης
Εκδότης - Δημοσιογράφος μέλος της Έ.Ι.Η.Ε.Ε. Lead Digital Strategist - Διαμορφωτής κοινής γνώμης και βιντεογράφος με πιστοποίηση από την Google και το Υπουργείο Τουρισμού στο Digital Marketing "Grow Greek Tourism". Owner & Operator στην Drone Areo View εταιρίας αερο-βιντεοσκοπήσεων και αερο-φωτογραφήσεων (αδειούχος χειριστής ΣμηΕΑ UAS Pilot A & UAS Pilot B). Ceo & Founder της εταιρίας "Φυσικό Αέριο Ξάνθης".