Πεθαίνουν τρεις φίλοι, ο Κώστας, ο Νίκος και ο Γιάννης και πηγαίνουν στην Κόλαση. Εκεί τους περιμένει ο διάβολος. Εκείνη τη στιγμή ανοίγει μια πόρτα και βλέπουν και οι τρεις μία γυναίκα κακάσχημη, 1,30 ύψος, 200 κιλά, τόσο βρόμικη που μύριζε μέχρι εκεί παρά την απόσταση. Λέει ο διάβολος.
– Κώστα, αμάρτησες και γι αυτό θα περάσεις όλη τη δεύτερη ζωή σου στο κρεβάτι με αυτή τη γυναίκα. Και ήρθαν τα διαβολάκια και τον παίρνουν και τον πάνε σε εκείνη. Μετά έρχεται η σειρά του Νίκου.
Ανοίγει λοιπόν μια άλλη πόρτα και βλέπει μια άλλη σουπερκακάσχημη, 2,20 ύψος, 50 κιλά, πολύ βρόμικη και γεμάτη μύγες, με λίγα λόγια χειρότερη και από την πρώτη.
Λέει ο διάβολος.
– Νίκο, αμάρτησες και γι αυτό θα περάσεις όλη τη δεύτερη ζωή σου στο κρεβάτι με αυτή τη γυναίκα.
Και τα διαβολάκια τον παίρνουν και τον πηγαίνουν εκεί. Ο Γιάννης που είχε δει τα προηγούμενα δεν ήξερε τι να κάνει. Είχε τρομοκρατηθεί, φοβόταν μήπως του βγει καμία ακόμη χειρότερη αλλά εκείνη τη στιγμή ανοίγει μια τρίτη πόρτα και βγαίνει η καλλονή Ζιζέλ.
Ο Γιάννης τρελάθηκε με τη μοντέλα, άρχισε να σκέφτεται τι τυχερός που ήταν, οπότε ακούει το διάβολο.
– Ζιζέλ, αμάρτησες…
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Σταύρος Καρυπίδης
Εκδότης - Δημοσιογράφος μέλος της Έ.Ι.Η.Ε.Ε. Lead Digital Strategist - Διαμορφωτής κοινής γνώμης και βιντεογράφος με πιστοποίηση από την Google και το Υπουργείο Τουρισμού στο Digital Marketing "Grow Greek Tourism". Owner & Operator στην Drone Areo View εταιρίας αερο-βιντεοσκοπήσεων και αερο-φωτογραφήσεων (αδειούχος χειριστής ΣμηΕΑ UAS Pilot A & UAS Pilot B). Ceo & Founder της εταιρίας "Φυσικό Αέριο Ξάνθης".