fbpx
Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

ΑΓΩΝΑΣ
Για “άδικη δίωξη, χωρίς στοιχεία, κατά παράβαση κάθε έννοιας νομιμότητας και με άνωθεν εντολές” έκανε λόγο μιλώντας για την παραπομπή του στο δικαστικό συμβούλιο, ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης της ΝΔ, Αλέξανδρος Κοντός.
Ο πρώην υπουργός, επανέλαβε το κεντρικό επιχείρημα της Νέας Δημοκρατίας, πως δεν υπήρξε ζημία για το Δημόσιο συνεπεία των ανταλλαγών, όπως επίσης και ότι το ιδιοκτησιακό καθεστώς της λίμνης Βισθωνίδας, δεν είναι δεδομένο.
Τέλος, ο κος Κοντός δήλωσε πως “δεν πρόκειται να συμβιβαστώ με οποιαδήποτε λογική παραγραφών” και πως “θα εκμεταλλευτώ όλες τις δυνατότητες της νομοθεσίας, για να αποτινάξω από πάνω μου κάθε σπίλωση”.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ
Πριν από δύο χρόνια, όταν ακόμα κυβέρνηση ήταν η Νέα Δημοκρατία, είχαμε μάθει ως εφημερίδα ότι στις σκέψεις του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας ήταν η συρρίκνωση του Στρατιωτικού Νοσοκομείου που λειτουργεί στην Ξάνθη. Το είχαμε πει και τότε κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου ότι, όλα δείχνουν πως το Στρατιωτικό Νοσοκομείο 412 που εδρεύει στην Ξάνθη πρόκειται να κλείσει, κάποιοι μας είχαν πει υπερβολικούς, κάποιοι άλλοι ότι κινδυνολογούμε άδικα!

ΜΑΧΗΤΗΣ
Ακόμη δεν εκλέχθηκαν κι άρχισαν να «μαλώνουν» για τις θέσεις όπως έμαθα…
Έτσι για παράδειγμα ο Τσέπελης εφόσον ο Δήμαρχος τον «αποπέμψει» από την ΔΕΥΑΞ θέλει οπωσδήποτε να επιστρέψει στην… Δημοτική αστυνομία, ενώ ο Γιώργος Παπασταματίου επιθυμεί διακαώς να μετακινηθεί στην… αντιδημαρχία καθαριότητας, την οποία διεκδικεί όμως και ο… Τάσος Θεοδωρίδης!
Ο μόνος «παλιός» πάντως που δύσκολα θα μετακινηθεί, είναι ο Μανώλης Φανουράκης που έχει ξεκινήσει ήδη την οργάνωση του Καρναβαλιού 2011, ενώ και ο Στρατηγός θέλει να επιστρέψει στο πόστο του «αντ’ αυτού» στην Αντιδημαρχία!
-Και οι… νέοι που εκλέχτηκαν;
-Μα δεν το ξέρετε το σλόγκαν που λέει ότι, «ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι… αλλιώς»;

ΕΜΠΡΟΣ
Από στύλο της ΔΕΗ στον οποίο έσκασαν οι μονωτίδες προκλήθηκε το βραχυκύκλωμα στην περιοχή του νοσοκομείου της Ξάνθης με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται προβλήματα με την ηλεκτροδότηση στην πόλη της Ξάνθης. Τη βλάβη προκάλεσε η βροχή της προχθεσινής ημέρας. Συγκεκριμένα σε τμήμα της Ξάνθης παρατηρήθηκε επαναλαμβανόμενα πτώση της τάσης, ενώ κάποια σπίτια πάνω από το νοσοκομείο έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα για 20-25 περίπου λεπτά. Η βλάβη στο στύλο αποκαταστάθηκε χθες το πρωί.
Στη ΔΕΗ δεν αναφέρθηκαν ζημιές την επόμενη ημέρα το πρωί, ωστόσο πληροφορηθήκαμε ότι αυξημένη δουλειά είχαν οι τεχνικοί ηλεκτρονικών συσκευών και υπολογιστών, καθώς προκλήθηκαν προβλήματα από τις συνεχείς πτώσεις της τάσης.

Σχετικά Άρθρα