fbpx
Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

ΕΜΠΡΟΣ
Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Μιχάλη Στυλιανίδη, Δημήτρης Μπένης γίνεται ‘αιχμή του δόρατος’ και οι δηλώσεις του στο παρελθόν, όταν βρισκόταν σε πολιτική αντιπαλότητα με το νυν δήμαρχο, βλέπουν ξανά το φως της δημοσιότητας με πρωτοβουλία των ‘Πολιτών για την Αλλαγή’, με σκοπό να καταδείξουν έλλειψη σύμπνοιας στο συνδυασμό Στυλιανίδη και να αφήσουν υπόνοιες για εσωτερικές σκοπιμότητες, αφού αφενός ο κ. Μπένης πριν 8 χρόνια ήταν σε θέση αντιπολίτευσης στον κ. Στυλιανίδη και αφετέρου διότι ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος εμπλέκεται στην κατασκευή του μεγαλύτερου επενδυτικού έργου της Ξάνθης, αυτού της ενοποίησης των πλατειών. Ο συνδυασμός του δημάρχου απαντά ότι τα ερωτήματα που τίθενται από τον κ. Πούλιο είναι αναμενόμενα και προβλέψιμα και ότι δείχνουν πανικό από μέρους της παράταξης. Ακολουθεί η δήλωση των ‘Πολιτών για την Αλλαγή’ καθώς και η απάντηση του συνδυασμού ‘Ξάνθη- Σταυρούπολη- Πρότυπο Δημιουργίας’.

ΑΓΩΝΑΣ
Σύντροφοι στον αγώνα για την Αλλαγή στον Δήμο Ξάνθης Σύντροφοι στον αγώνα για καλύτερες μέρες στον τόπο μας Δημότες και Δημότισσες του νέου Καλλικρατικού Δήμου Ξάνθης, Κατ αρχήν, ζητώ συγνώμη, που εξ αιτίας δικών μου επιλογών, να κατέβω δηλαδή υποψήφιος για τις Δημοτικές εκλογές και το 2010, σας παρέσυρα σήμερα να αφήσετε τις όποιες ασχολίες σας, και να έρθετε σε αυτή την συνάντηση, ξοδεύοντας λίγο από τον χρόνο σας..

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ
Εντυπωσιακό πράγματι είναι το ανέβασμα και η θερμή υποδοχή που κάνει ο κόσμος στον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης Γιώργο Παυλίδη όπου κι αν πηγαίνει.
Επαναλαμβάνω λοιπόν ότι αν η Ξάνθη μας δώσει μεγάλο ποσοστό στον Γιώργο Παυλίδη στις εκλογές της Κυριακής 7 Νοεμβρίου, τότε η ΝΙΚΗ του θα είναι μεγάλη γιατί θα εκλεγεί από τη ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!
Και θα σημειώσω κι ένα απόσπασμα από τις ομιλίες του κυρίου Παυλίδη που όπου και να πηγαίνει τονίζει χαρακτηριστικά: «Η νίκη μας, θα είναι νίκη όλων των πολιτών!»
-Ούτε Νέα Δημοκρατία, ούτε ΠΑΣΟΚ, ούτε βάζει τα κόμματα μπροστά, αλλά τα συμφέροντα του τόπου μας!

ΜΑΧΗΤΗΣ
ΘΕΡΜΗ υποδοχή επεφύλαξαν οι κάτοικοι του Δροσερού στον Υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης Μιχάλη Στυλιανίδη το βράδυ της Τετάρτης, αποθεώνοντας τον στη κυριολεξία.
Ο Δήμαρχος μίλησε στους κατοίκους του Δροσερού με την απλή γλώσσα της καρδιάς και ζήτησε την στήριξή τους, ενώ ζήτησε από τους κατοίκους να ψηφίσουν «δικό τους» υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο και θα τον κάνει Αντιδήμαρχο Ξάνθης!
Ξεκινώντας την ομιλία του ο κ. Μιχάλης Στυλιανίδης εν έκρυβε την συγκίνησή του για την θερμή υποδοχή που του έκαναν, τονίζοντας τα παρακάτω: .
«Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την μεγαλειώδη αυτή συγκέντρωση.
Ήδη σήμερα το Δροσερό ψήφισε και από αυτόν εδώ τον χώρο, και όλοι εσείς αγαπητοί μου στέλνετε το μήνυμα της νίκης του συνδυασμού μας προς κάθε κατεύθυνση και μάλιστα με ποσοστά πολύ μεγαλύτερα από κάθε άλλη φορά.

ΘΡΑΚΗ

Είναι αρκετές οι περιπτώσεις που πραγματικά θα άξιζαν την ψήφο μας και την εμπιστοσύνη μας υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ, πλην όμως μ’ αυτές τις προϋποθέσεις και με αυτά τα δεδομένα, το διακύβευμα είναι μεγαλύτερο και η δική μας ετυμηγορία θα πρέπει να είναι διαφορετική

Σχετικά Άρθρα