fbpx
Γενική

Αστυνομικό δελτίο

Σύλληψη ενός ατόμου για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Τις πρωινές ώρες της 30.10.2010 στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ συνελήφθη ένας 50χρονος ημεδαπός ο οποίος κατελήφθη να κατέχει δύο χάρτινες συσκευασίες περιέχουσες κάνναβη συνολικού βάρους 8,3 γραμμαρίων.
Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν ενώ ο δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Εντοπίστηκε απογευματινές ώρες της 29-10-2010, στις Δικαστικές Φυλακές Κομοτηνής από σωφρονιστικούς Υπαλλήλους του Καταστήματος Κράτησης, άγνωστη ύποπτη ουσία, πιθανόν ηρωίνη, μεικτού βάρους 67,8 γραμμαρίων να βρίσκεται επιμελώς κρυμμένη εντός χάρτινης συσκευασίας, την οποία παρέδωσε σε 25χρονο κρατούμενο, συγγενικό του πρόσωπο κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου.
Η ύποπτη ουσία κατασχέθηκε και απεστάλη για εξέταση-ανάλυση ενώ το άτομο που παρέδωσε την ύποπτη ουσία δεν συνελήφθη και αναζητείται. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.

Ταυτόχρονες κλοπές στην περιοχή Νομού Ροδόπης

1. Τις βραδινές ώρες, της 29-10-2010, σε οικισμό του Δήμου Αιγείρου, άγνωστος-οι δράστης-ες, αφού παραβίασαν την κεντρική είσοδο οικίας ιδιοκτησίας 73χρονου ημεδαπού, εισήλθαν εντός αυτής και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό χιλίων ευρώ και κοσμήματα συνολικής αξίας 1300€ κατά δήλωση παθόντα. Ο – οι δράστης-ες αναζητούνται.Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Κομοτηνής.
2. Τις ίδια χρονική περίοδο, της 29-10-2010, στις Σάπες-Ροδόπης, άγνωστος-οι δράστης-ες, αφού παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο, την κεντρική είσοδο οικίας ιδιοκτησίας 48χρονου ημεδαπού, εισήλθαν εντός αυτής και αφαίρεσαν χρυσά κοσμήματα συνολικής αξίας 5900€ κατά δήλωση παθόντα. Ο-οι δράστης-ες αναζητούνται. Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σαπών.

Άσκοποι πυροβολισμοί

Τις βραδινές ώρες, της 29-10-2010, στον οικισμό Ρωμά του Δήμου Κομοτηνής, άγνωστος-οι δράστης-ες, επιβαίνοντες σε περίπου δέκα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα αγνώστων στοιχείων, διήλθαν εντός του οικισμού όπου βρισκόταν συγκεντρωμένα περίπου 200 άτομα και πυροβόλησαν ασκόπως, με κυνηγετικό-ά όπλο-α, τέσσερις φορές στον αέρα χωρίς να τραυματιστεί κανένα από τα άτομα που βρισκόταν στο χώρο.
Άμεσα μετέβησαν στο σημείο ισχυρές Αστυνομικές δυνάμεις της Υπηρεσίας μας.
Ο-οι δράστης-ες δεν εντοπίστηκαν και αναζητούνται. Από τον ανωτέρω χώρο συλλέχθηκαν και κατασχέθηκαν 4 κάλυκες από κυνηγετικό-ά όπλο-α.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.

Σύλληψη δύο ατόμων

Συνελήφθησαν απογευματινές ώρες της 28-10-2010, στο Ο.Π.Α.Π. Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής, πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων «Α.Π.Σ. Π.Α.Ε. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.» από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 20 και 32 ετών αντίστοιχα διότι κατελήφθησαν στην είσοδο των φιλάθλων της Α.Ε.Κ., κατά τη διάρκεια νομότυπης σωματικής έρευνας να κατέχουν ο πρώτος δύο νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους 3,9 γραμμαρίων και ένα απωθητικό σπρέι πιπεριού ενώ ο δεύτερος είχε στην κατοχή του δύο πυρσούς χειρός. Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, προσήχθησαν στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.

Σχετικά Άρθρα