fbpx
Γενική

Προσπαθούμε και παλεύουμε για το καλύτερο πάντα

Δηλώσεις του Κιντάνα για την πορεία της Ξάνθης

Απογοητευμένος από τον αποκλεισμό της Ξάνθης από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ εμφανίστηκε ο Ντιέγκο Κιντάνα ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Ακόμα ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στον τραυματισμό που τον κράτησε για καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος. «Είμαι σίγουρος ότι κανείς από εμάς πριν από το παιχνίδι δεν σκεφτόταν ότι θα χάσουμε. Όχι ότι επειδή ο Εθνικός Αστέρας παίζει στην Β! Εθνική, αλλά γιατί έχουμε καλούς παίκτες και γιατί θέλαμε να προχωρήσουμε στο θεσμό. Δεν μπορούμε να πούμε ότι παίξαμε καλά, προσπαθήσαμε όμως. Ακόμη και στα πέναλτι, όταν πήρα την ευθύνη να το εκτελέσω, δεν σκέφτηκα καν ότι μπορούσα να αστοχήσω… Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Προσωπικά μου αρέσει να σκέφτομαι θετικά και από εδώ και στο εξής πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα». Η διαφορετική εικόνα που έχει στα παιχνίδια της η Skoda Ξάνθη.
«Αυτό είναι κάτι που υπήρχε από πέρσι. Φέτος και με τους παίκτες που ήρθαν, βλέπω ότι πραγματικά έχουμε πολύ καλή ποιότητα σαν ρόστερ. Όμως χρειάζεται δουλειά για να φανεί αυτό και στον αγωνιστικό χώρο. Όταν είχαμε κερδίσει τον ΠΑΟΚ ήξερα ότι δεν ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Τώρα που αποκλειστήκαμε στο κύπελλο από μία ομάδα Β! Εθνικής, δεν νομίζω ότι είμαστε η χειρότερη ομάδα. Πραγματικά όμως πιστεύω στις δυνατότητες της Skoda Ξάνθη».
Πότε θα φανούν αυτές οι δυνατότητες στο γήπεδο; «Κάθε παιχνίδι είναι ευκαιρία για να δείξουμε την ποιότητα της ομάδας, την ποιότητά μας σαν ποδοσφαιριστές και ότι έχουμε ότι χρειάζεται για να κερδίζουμε και εκτός έδρας». Πέρσι η Skoda Ξάνθη είχε χάσει και στα δύο παιχνίδια με την Λάρισα… «Σαν απάντηση θα πω το εξής: Πρόπερσι είχαμε κερδίσει μέσα στο Αλκαζάρ με την κεφαλιά του Αγκάλι (0-1) και τον Γιώργο Παράσχο στο πάγκο της Skoda Ξάνθη».

Σχετικά Άρθρα