fbpx
Γενική

ΑΓΩΝΑΣ
Την Ξάνθη επισκέφτηκε ο πρώην Υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Μαργαρίτης Τζίμας και παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης με κύριο θέμα τη στήριξη του προεκλογικού αγώνα του ανεξάρτητου, στηριζόμενου από την ΝΔ υποψήφιου Περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη. Η συνέντευξη παραχωρήθηκε στα γραφεία της ΝΟΔΕ το πρωί της Δευτέρας. Ο σκοπός της επίσκεψης, όπως ανέφερε ο κ. Τζίμας, προκειμένου να ενισχύσει και ο ίδιος την υποψηφιότητα του υποψηφίου Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη, ο οποίος ναι μεν είναι ανεξάρτητος αλλά στηρίζεται από τη ΝΔ και να μεταφέρει το μήνυμα ότι ο λαός πρέπει να προσέλθει στις κάλπες στις 7 Νοεμβρίου και να ψηφίσει εκείνους τους περιφερειάρχες και δημάρχους οι οποίοι δεν θα υποστηρίξουν την λογική του μνημονίου

ΕΜΠΡΟΣ
Με πρόθεση να κορυφώσει την ρήξη που έχει ξεσπάσει με τον επικεφαλής της δημοτικής κίνησης ‘Πολίτες για την Αλλαγή’, ο απερχόμενος δήμαρχος Ξάνθης κ. Μιχάλης Στυλιανίδης ξεκίνησε την ομιλία του από τη Σταυρούπολη, όπου διακήρυξε τις αρχές του συνδυασμού και παρουσίασε τη συνολική σύνθεση του ψηφοδελτίου. «Ο κ. Πούλιος προφανώς λόγω της ανικανότητάς του να επικοινωνήσει με τους συμπολίτες και του πανικού που τον διακατέχει, χρησιμοποιεί απρεπείς εκφράσεις που δεν αρμόζουν την πολιτισμένη κοινωνία μας, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι δε θα παρασυρθούμε από μελανά φαινόμενα και αρνητικές καταστάσεις», είπε από το βήμα ο κ. Στυλιανίδης, αφού παρότρυνε υποψηφίους και υποστηρικτές της παράταξης «να είστε αισιόδοξοι, να είστε δυνατοί, αποτελούμε μία σπουδαία ομάδα και το ποσοστό της νίκης μας θα είναι υψηλό».

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ
ΘΩΜΑΣ ΜΙΧΟΓΛΟΥ:
Φανταζόμαστε τον πανικό τους
Δεν μπορεί ένα επεισόδιο μεταξύ συνδημοτών που μετείχαν σε μια δημοπρασία για την ενοικίαση κοινόχρηστων χωραφιών, να αποτελεί πολιτικό ζήτημα. Αν ο απερχόμενος Δήμαρχος και η παράταξή του, αναγάγει το για όλους μας λυπηρό επεισόδιο των Μαγγάνων σε μείζον πολιτικό ζήτημα της περιοχής, φανταζόμαστε τον πανικό που τους έχει κυριεύσει μετά την πρώτη μεγαλειώδη συγκέντρωση της «Δημοτικής Αλλαγής» στο Εύλαλο.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας πρέπει να αναφέρουμε ότι κανείς υποψήφιος δημοτικός μας σύμβουλος, δεν είχε σχέση με το ατυχές επεισόδιο που δημιουργήθηκε για κτηματικές διαφορές μεταξύ συγχωριανών και όχι για πολιτικά ζητήματα και πολιτικές αντιπαραθέσεις.

ΜΑΧΗΤΗΣ
Αρχικά, σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Ξανθιώτης Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης κ. Σωκράτης Ξυνίδης, ο οποίος θέλησε να υποδηλώσει με την παρουσία του την πλήρη υποστήριξή του στον υποψήφιο Δήμαρχο Αβδήρων με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Ξυνίδης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην υπόθεση του Καλλικράτη την οποία πρέπει να διαχειριστούνε άνθρωποι που έχουν αποδείξει με την πορεία τους ότι το αξίζουνε και μπορούν να σηκώσουν αυτό το βάρος στις πλάτες τους, υποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο τον κ. Τσολακίδη.
«Ο Βασίλης τάχθηκε από εσάς να υπηρετήσει από τη θέση της αντιπολίτευσης και τήρησε αυτή την εντολή με τη μεγαλύτερη αξιοπρέπεια και μαχητικότητα. Για εμένα αυτή είναι η καταξίωση ενός δημοσίου προσώπου. Να έχει τα κότσια και να αντέχει. Να υποστηρίζει τον αγώνα και την εντολή που του έχει δώσει ο λαός. Σήμερα, καταξιωμένος, έρχεται να πάρει την υπόθεση του Καλλικράτη στα χέρια του και να την πάει εκεί που πρέπει. Βασιλη, είμαι βέβαιος για την επιτυχία σου, ακόμα κι αν δοθεί σκληρός αγώνας.

ΘΡΑΚΗ
Ολοένα και αυξάνεται ο αριθμός των συμπολιτών μας που προσφεύγει για την εξασφάλιση της καθημερινής του ανάγκης για τροφή στο γνωστό σε όλους «Τραπέζι της Αγάπης» το οποίο προετοιμάζει καθημερινά η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου για όλους εκείνους τους συμπολίτες μας οι οποίοι έχουν την ανάγκη του

Σχετικά Άρθρα