fbpx
Γενική

Αστυνομικό δελτίο

Παράσυρση πεζού από Ι.Χ.Ε.

Τις πρωινές ώρες, της 14-10-2010, στην Κομοτηνή, τραυματίστηκε ελαφρά 17χρονος ημεδαπός, όταν παρασύρθηκε από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονη ημεδαπή. Τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής για νοσηλεία. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής.

Βαριά σωματική βλάβη

Στην Κομοτηνή τις βραδινές ώρες, της 14-10-2010, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ένας 47χρονος ημεδαπός πελάτης αυτού επιτέθηκε σε έναν 48χρονο ημεδαπό επίσης πελάτη, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά. Ο παθών μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής όπου νοσηλεύεται. Ο δράστης συνελήφθη πρωινές ώρες σήμερα και με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία προσήχθη στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης. Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κομοτηνής.

Παράνομη λειτουργία ραδιοφωνικού σταθμού

Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες της 14-10-2010, στην Κομοτηνή ένας 41χρονος ημεδαπός, για παράβαση της Νομοθεσίας περί ραδιοσταθμών, διότι λειτουργούσε ραδιοφωνικό σταθμό ενώ του είχε επιβληθεί η διοικητική κύρωση της οριστικής διακοπής λειτουργίας του. Κατόπιν νομότυπης έρευνας κατασχέθηκαν μηχανήματα εκπομπής ραδιοφωνικών σημάτων. Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, προσήχθη στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Τις πρωινές ώρες, της 15-10-2010, στην Κομοτηνή, από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, σε νομότυπη έρευνα στην οικία 38χρονου ημεδαπού, βρέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους (5,8) γραμμαρίων, δύο χάρτινες συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους (4,7) γραμμαρίων και οκτώ (8) δισκία φαρμακευτικού ιδιοσκευάσματος ΧΑΝΑΧ χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή. Ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν. Ο δράστης ο οποίος απουσίαζε από την οικία του, διαφεύγει μέχρι στιγμής τη σύλληψη και αναζητείται ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.

Ελαφρύς τραυματισμός οδηγού από ανατροπή δικύκλου οχήματος

Τραυματίστηκε ελαφρά, βραδινές ώρες, της 16-10-2010, στην Κομοτηνή, ένας 51χρονος ημεδαπός, ο οποίος δεν έφερε προστατευτικό κράνος, όταν το δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός του οδοστρώματος. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.ΚΑ.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής για νοσηλεία. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής.

Παράσυρση πεζού από δίκυκλο
Βραδινές ώρες, της 15-10-2010, στην Κομοτηνή, τραυματίστηκε ελαφρά 24χρονος ημεδαπός, όταν παρασύρθηκε από δίκυκλο Ι.Χ. που οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός. Τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής για νοσηλεία.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής.

Σχετικά Άρθρα