Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

ΕΜΠΡΟΣ
Έκαναν την ανάγκη φιλοτιμία και σκέφτηκαν ως φαίνεται «κάλλιο αργά παρά ποτέ», στη Ν.Δ.! Έτσι στο παραπέντε αποφάσισαν ότι δεν μπορεί το κόμμα της αντιπολίτευσης να μην έχει εκπρόσωπό του στον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο του νομού Ξάνθης και για το λόγο αυτό και αφού οι δύο εν ενεργεία δήμαρχοι δήλωσαν απρόθυμοι αποφάσισαν να δώσουν το χρίσμα σε έναν εν ενεργεία αντιδήμαρχο. Έτσι από την Τρίτη το μεσημέρι οπότε και ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά από τον υπεύθυνο Β. Ελλάδος στη Τοπική Αυτοδιοίκηση κ. Θόδωρο Αθανάσαρο, ο κ. Σπύρος Χαλκίδης, αγρότης είναι ο «εκλεκτός» της Ν.Δ. για το Δήμο Αβδήρων!

ΑΓΩΝΑΣ
Ο Σπύρος Χαλκίδης, αντιδήμαρχος του δήμου Βιστωνίδος με δήμαρχο τον Νίκο Ζλάτκο, χαίρει της στήριξης από τα κεντρικά της ΝΔ αλλά και του ΛΑΟΣ. “Είμαστε στην ίδια πολυκατοικία” λένε κύκλοι του στενού του περιβάλλοντος αναφερόμενα στη στήριξη του ΛΑΟΣ. Ο υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Αβδήρων, Σπύρος Χαλκίδης, ο οποίος αδιαφορώντας για ότι έχει γίνει μέχρι τώρα στο δήμο με τους υποψηφίους του κόμματος οι οποίοι για πολλούς και διαφόρους λόγους απέσυραν την υποψηφιότητα τους, βάζει μπροστά τα στήθη του σε μια προσπάθεια να σώσει το γόητρο του κόμματος.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ
ΟΝΟΜΑΤΑ ζήτησε στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης το μεσημέρι της Τρίτης, ονόματα ζητάει και σήμερα ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος της ΕΑΠΑΞ Αλέκος Κυριακίδης μετά τον «θόρυβο» που δημιουργήθηκε για παράνομες προεκλογικές ηλεκτροδοτήσεις στον οικισμό Δροσερού, όπως κατήγγειλαν οι κύριοι Χρίστος Πούλιος και ο δημοτικός σύμβουλος του οικισμού κύριος Φερτούλ….
«Ας αντιληφθούν ορισμένοι ότι δεν είμαστε όλοι ΙΔΙΟΙ! Αν έχουν στοιχεία οι κύριοι Πούλιος και Φερτούλ να βγουν να τα πουν δημόσια ή να πάνε στον Εισαγγελέα! Κι όχι να μας βάζουν όλους στο ίδιο «τσουβάλι»….

ΜΑΧΗΤΗΣ
Δεν κατεβαίνω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επόμενες εκλογές ξεκαθάρισε χθες με επιστολή του στα τοπικά Μ.Μ.Ε ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού και δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ., αφήνοντας αιχμές για τους συναδέλφους του που με τίποτα δεν αφήνουν τα «οφίκια» στον Δήμο Ξάνθης τονίζοντας χαρακτηριστικά σε αυτήν: «Η ενασχόληση με τα κοινά του Δήμου, θεωρώ ότι δεν είναι επάγγελμα. 16 χρόνια δημοτικός σύμβουλος, είναι ΥΠΕΡ ΑΡΚΕΤΑ!

ΘΡΑΚΗ
Στην περιοχή μας ‘εχουμε και τους εισαγόμενους εκ Τουρκίας ψηφοφόρους της… Ελλάδας, οι οποίοι όμως αποτελούν ένα καλό «μπουκέτο» για όλους τους υποψήφιους, ανάλογα με τα γούστα των «αγωνιστών» κατά περίπτωση…

Σχετικά Άρθρα