Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

ΕΜΠΡΟΣ
Για το λιμάνι του Πόρτο Λάγος πήγαινε …στα αβαθή κοντά στο Φανάρι στη θέση «Κολώνες» «κόλλησε»! Ο λόγος για το φορτηγό πλοίο TZET 1 της εταιρείας ΤΖΕΤ ΤΑΝΚ Ν.Ε. 497 κόρων (5.500 τόνων) με ελληνική σημαία και 8 μέλη πλήρωμα (όλοι Έλληνες) που ξεκίνησε από το Πέραμα Αττικής, μεταφέροντας πετρέλαιο κίνησης και αμόλυβδη βενζίνη προκειμένου να ξεφορτώσει στο λιμάνι του Πόρτο Λάγος. Όμως λίγο πριν τις 8 το πρωί της Δευτέρας προσάραξε στα αβαθή στην περιοχή «Κολώνες» μεταξύ Πόρτο Λάγος και Φαναρίου και έκτοτε παραμένει ακίνητο περιμένοντας το ρυμουλκό να το αποκολλήσει.

ΑΓΩΝΑΣ
Όλα δεν είναι πολιτικά, κομματικά παιχνίδια. Ιδίως οι θεσμοί. Με παλαιοκομματικές μεθόδους δεν κτίζεται η Ελλάδα του αύριο. Οι κρατικοί λειτουργοί δεν μπορούν να αναμειγνύονται με κανένα πρόσχημα, ούτε με αυτό της δήθεν άσκησης των «καθηκόντων» τους, στις επερχόμενες εκλογές. Πολύ περισσότερο με αναλήθειες. Ήδη για μας δεν είναι αμερόληπτοι.
Ειδικότερα, η κ. Κόκλα, λειτουργώντας όχι ως κρατικός λειτουργός, ανέφερε ανακριβή στοιχεία περί την μετακίνηση των μαθητών, μειώνοντας τους μαθητές, αυξάνοντας το συνολικό κόστος και διπλασιάζοντας το κόστος ανά μαθητή, δημιουργώντας εντυπώσεις, που αναπαρήχθησαν από συγκεκριμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Τυχαίο; Όχι βέβαια. Κατά την άποψή μας αποτελεί παράβαση της εκλογικής νομοθεσίας από την ίδια την Κυβέρνηση.
Κατά τα λοιπά δεν μας πτοούν τέτοιες ενέργειες, αντίθετα μας δυναμώνουν.
Καλώ όλους τους πολίτες, που αντιλαμβάνονται τι επιχειρείται, σε διαρκή εγρήγορση, σε συσπείρωση, σε αγώνα αντίστασης, γιατί το παλιό, το κομματικό και οι μεθοδεύσεις δεν χωράνε στο μέλλον μας.
Στέλνουμε μήνυμα αντίστασης και μήνυμα νίκης.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ
Με σταθερό εισόδημα τη βουλευτική τους αποζημίωση -εκτός από τους εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς- και με… βοήθημα -σε αρκετές περιπτώσεις- τα σημαντικά ακίνητα, τα χαρτοφυλάκια και τις καταθέσεις τους… πορεύονται στη ζωή οι υπουργοί της κυβέρνησης. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος μαζί με τη σύζυγό του Χρ. Χριστοφάκη κατέχουν 58 ακίνητα, ενώ το εισόδημά του φτάνει τα 640.000 ευρώ.

ΜΑΧΗΤΗΣ
«Ξέσπασμα» του Προέδρου του Συνδυασμού ΙΣΟΤΗΤΑ μετά τα «χτυπήματα» από τους Μειονοτικούς Επιστήμονες!-«Τσομπάνο και αγράμματο μπορεί να με θεωρούν αλλά εγώ διευθύνω και τη πιο μεγάλη επιχείρηση και δίνω δουλειά σε τόσο κόσμο…»
ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ «ΜΠΑΛΑΚΙ»!
*Αν κρίνει η μειονότητα ότι κάποιος άλλος θα φέρει περισσότερους ψήφους στον συνδυασμό ή έχει μεγαλύτερη απήχηση στο κόσμο, ευχαρίστως του παραχωρώ τη θέση μου και κατεβαίνω απλός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος…

ΘΡΑΚΗ
Όταν επίσημα πλέον «εξαφανίζεται» η Θράκη από την Ελληνική επικράτεια και με την «βούλα» του υπουργείου εσωτερικών, τι έχει να πει άραγε ο κος Ραγκούσης, αλλά και οι τρείς κυβερνητικοί εκπρόσωποι της Θράκης ( Ξυνίδης – Πεταλωτής – Ντόλιος );

Σχετικά Άρθρα