fbpx
Γενική

Παραλιακά

“H ώρα του καταναλωτή” στο Alter
Νέα εκπομπή ξεκινά στο Alter αυτή την Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου με παρουσιαστή τον Νίκο Τσιαμτσίκα. Τίτλος της «η ώρα του καταναλωτή» και θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 21.30. Ο δημοσιογράφος αναλαμβάνει, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου του καναλιού, «την ενημέρωση και προστασία των καταναλωτών με τον πιο πρωτότυπο και πρωτοποριακό τρόπο… ο έμπειρος ρεπόρτερ θα βρίσκεται στις επάλξεις για να μας πει πού θα βρούμε τις καλύτερες τιμές στα είδη πρώτης ανάγκης, ποιες επιχειρήσεις κερδοσκοπούν πίσω από την πλάτη μας, αλλά και ποια είναι η λύση σε κάθε καταναλωτικής φύσης πρόβλημα που προκύπτει».
Στο σφυρί η Μερσεντές 600 του Έλβις Πρίσλεϊ
Η Μερσεντές 600 η οποία κάποτε ανήκε στον Έλβις Πρίσλεϊ θα δημοπρατηθεί τον Δεκέμβριο από τον οίκο Bonhams με την αξία της να υπολογίζεται από 180.000 έως 240.000 ευρώ. Ο βασιλιάς της ροκ την αγόρασε το 1969 και μετά από δύο χρόνια την έδωσε στον φίλο του Τζέιμς Λερόι Ρόμπερτσον. Αργότερα, κατέληξε στην Ρόμπερτσον Μότορς στο Μέμφις η οποία την πούλησε το 2005.
Την ίδια εποχή, αρκετοί διάσημοι όπως ο Τζον Λένον και η Λιζ Τέιλορ διέθεταν επίσης μία Μερσεντές 600. Ο οίκος Bonhams ο οποίος ειδικεύεται στα σπάνια αυτοκίνητα αναμένεται να δημοπρατήσει ακόμη μία Φεράρι 550 GTZ.

Σχετικά Άρθρα