Γενική

Αστυνομικό δελτίο

Σύλληψη δύο ατόμων για παραβίαση σφραγίδας που έθεσε η Δημοτική αρχή.

Στην Ξάνθη τις βραδινές ώρες της 10.09.2010, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης, η ιδιοκτήτρια και η προσωρινά υπεύθυνη καταστήματος «κέντρο διασκέδασης» στο 3ο χιλ. της Ε. Ο. Ξάνθης – Καβάλας στο οποίο είχε τεθεί σφραγίδα από τη δημοτική αρχή για διάφορες παραβάσεις. Δράστιδες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Α. Τ. Ξάνθης προσήχθησαν ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

Ελαφροί τραυματισμοί οδηγών από ανατροπές οχημάτων

Από ανατροπή δίκυκλου μοτοποδηλάτου στο οδόστρωμα τραυματίστηκε ελαφρά, τις απογευματινές ώρες, της 09-09-2010, στην Κομοτηνή, ένας 41χρονος ημεδαπός. Ο τραυματίας διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής για νοσηλεία. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής. Σε άλλο περιστατικό τραυματίστηκε ελαφρά, τις βραδινές ώρες, της 09-09-2010, στο Μίσχο-Ροδόπης, ένας 25χρονος ημεδαπός, όταν το δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε, εξετράπη και ανετράπη εκτός του οδοστρώματος. Ο τραυματίας διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής για νοσηλεία. Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Κομοτηνής.

Σύλληψη για κλοπή

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 12.9.2010 συνελήφθησαν, στην Κομοτηνή, από Αστυνομικούς της Ομάδας «ΔΙ.ΑΣ.» της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης δύο 19χρονοι ημεδαποί άνδρες, οι οποίοι αμέσως πριν είχαν αφαιρέσει δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας 38χρονου ημεδαπού. Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα προσαχθούν στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.

Σύλληψη για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθη πρώτες πρωινές ώρες, της 12.9.2010 στην Κομοτηνή, από Αστυνομικούς της Ομάδας «ΔΙ.ΑΣ.» της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης ένας 24χρονος ημεδαπός άνδρας, για απόπειρα διάρρηξης οικίας. Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, θα προσαχθεί στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.

Σχετικά Άρθρα