Γενική

Ανεβαίνουν ταχύτητα και χωρητικότητα στο Διαδίκτυο



Ο Πρόεδρος του ΟΤΕ επισκέφθηκε το Δήμαρχο Ξάνθης

Ρεπορτάζ: Νάντια Νάκου

Επίσκεψη στο Δήμαρχο Ξάνθης πραγματοποίησε προχθές ο Πρόεδρος του ΟΤΕ κ. Παναγιώτης Βουρλούμης, με στελέχη του Οργανισμού. Σε μια σύντομη δήλωση του αναφέρθηκε στον λόγο της παρουσίας του: «Είμαι ευτυχής που βρίσκομαι στην Ξάνθη, την ωραία αυτή πόλη. Θα αρχίσουμε να βάζουμε οπτική ίνα από την πόλη σας. Μαζί με την Αλεξανδρούπολη και την Κομοτηνή θα είναι οι πρώτες πόλεις που θα έχουν οπτικές ίνες στην Ελλάδα. Οι κάτοικοι θα μπορούν να κατεβάζουν 50 Mbps. Αυξάνεται πάρα πολύ η ταχύτητα και η χωρητικότητα στο Διαδίκτυο. Θα είναι ελάχιστη η όχληση των κατοίκων, ενώ έχει ξεκινήσει το έργο». Μάλιστα, οι εργασίες δεν θα γίνουν στο κέντρο, παρά μόνο περιφερειακά.
Στην ερώτηση του κ. Βουρλούμη για τον πληθυσμό της Ξάνθης ο κ. Στυλιανίδης είπε πως είναι 60.000 κάτοικοι και ανέφερε την συνένωση με τον Δήμο Σταυρούπολης σύμφωνα με τον Καλλικράτη, κάτι το οποίο δεν ήταν στην πρόταση τους και έτσι διαμορφώνεται ένα νέο σκηνικό για το νέο Δήμο Ξάνθης με ορεινούς οικισμούς στα όρια του…
Σαν αναμνηστικό της συνάντησης τους, ο Δήμαρχος του έδωσε ένα βιβλίο και ένα dvd που αφορούν στο Ν. Ξάνθης.
Ο Δήμαρχος Ξάνθης δεν προέβη σε δηλώσεις λόγω των απαγορεύσεων ενόψει των εκλογών…Απαγορεύσεις που ισχύουν μόνο για τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης.
Αμέσως μετά ο κ. Βουρλούμης περπάτησε στα σοκάκια της παλιάς πόλης και είδε από κοντά το κέφι των Γιορτών του παραδοσιακού μας οικισμού!

Σχετικά Άρθρα