Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

ΑΓΩΝΑΣ
Ο Νομάρχης Ροδόπης, Άρης Γιαννακίδης, χαρακτήρισε εξαιρετική την τιμή που του έγινε από την Κυβέρνηση προκειμένου να μπει στον προεκλογικό αγώνα, ως υποψήφιος περιφερειάρχης Α.Μ.Θ., τονίζοντας πώς εξ αιτίας της μεγάλης οικονομικής κρίσης που μαστίζει την χώρα αλλά και της πλήρης απαξίωσης του πολιτικού συστήματος, ο κόσμος πλέον αποστασιοποιείται γιατί βιώνει μία δυσαρμονία ανάμεσα στην ελπίδα, προσδοκία και πραγματικότητα, την επόμενη ημέρα πιστεύει ότι θα πρέπει να βρει όλους ενωμένους συμπολιτευόμενους και αντιπολιτευόμενους.

ΕΜΠΡΟΣ
Τη διαμαρτυρία των κατοίκων της Νεάπολης έχει προκαλέσει η συσσώρευση των σκουπιδιών στην είσοδο του 13ου νηπιαγωγείου. Οι γονείς ανησυχούν για την υγιεινή των παιδιών τους που καθημερινά εισέρχονται και εξέρχονται από το σημείο, αλλά στην αίτηση της δασκάλας να μεταφερθούν οι κάδοι παραπέρα η απάντηση των υπαλλήλων της καθαριότητας ήταν ότι ο χώρος που προβλέπεται για τους κάδους και βρίσκεται λίγα μέτρα πιο κάτω είναι κατειλημμένος από κλαδιά και ξύλα.
Κάποιοι περίοικοι μάλιστα, καταγγέλλουν ότι κάποιοι κάτοικοι της περιοχής μεταφέρουν εκεί τους κάδους τους για να μην είναι μπροστά στο σπίτι τους, ενώ προσθέτουν ότι παρατηρείται και καθυστέρηση στη συλλογή των σκουπιδιών ορισμένες φορές.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ
Το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος, φέρθηκαν ψυχρά
και αχάριστα στον Παναγιώτη Σγουρίδη!
Πάντως η απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τον Καβαλιώτη κ.Τιμοσίδη, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις σε όλη τη Θράκη (κυρίως στο Νομό Ροδόπης καθώς όλοι ήταν σίγουροι για την υποψηφιότητα του κυρίου Γιαννακίδη…) ενώ στη Ξάνθη οι αντιδράσεις των Σγουριδικών οπαδών του ΠΑΣΟΚ ήταν ιδιαίτερα χαρακτηριστικές.
Γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης μας είπε επί λέξει: «Το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος, φέρθηκαν ψυχρά και αχάριστα στον Παναγιώτη Σγουρίδη. Θα πάρουν την απάντησή μας στις εκλογές του Νοέμβρη…»

ΜΑΧΗΤΗΣ
Μετά από πολύωρες συζητήσεις – ανταλλαγές απόψεων σε αρκετές συναντήσεις με τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Μιχάλη Στυλιανίδη, απεφάσισα για μια ακόμη φορά να είμαι υποψήφιος στις εκλογές με τον Συνδυασμό του.
Με παρεκάλεσε ο Δήμαρχός μας να είμαι δίπλα του στην δύσκολη υλοποίηση του «Καλλικράτη» γιατί όπως είναι γνωστό, αλλάζουν τα δεδομένα, επεκτείνεται ο Δήμος, επωμίζεται νέες αρμοδιότητες, θα διαχειριστεί σοβαρά κονδύλια για έργα του ΕΣΠΑ και θα αξιοποιήσει ανθρώπινο δυναμικό στον Δήμο από άλλες υπηρεσίες από την 1-1-2011.

ΘΡΑΚΗ
Τρίβουν τα χέρια τους οι …Βαρδινογιάννηδες, τρίβουν τα χέρια τους οι ενδιάμεσοι, τρίβουν τα χέρια τους και οι υπόλοιποι. Εκτός από εμάς, που γι ακόμη μια φορά γινόμαστε τα εύκολα ΘΥΜΑΤΑ!

Σχετικά Άρθρα