fbpx
Γενική

Ο Ολουμπόγιο εντάχθηκε στο κλίμα της Ξάνθης

Ο Αντεφέμι Ολουμπόγιο συμμετείχε στη προπόνηση ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και από την πρώτη στιγμή έδειξε αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά ώστε να κερδίσει μία θέση στην αρχική ενδεκάδα. Ο ίδιος πάντως λίγο πριν την απογευματινή προπόνηση φανερά ενθουσιασμένος από τα όσα αντίκρισε, τόνισε σε δηλώσεις του. «Τα όσα μου περιέγραψαν οι άνθρωποι της Ξάνθης στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, είναι αληθινά. Από όσα συνάντησα εδώ κατάλαβα, γιατί η Ξάνθη θεωρείται ένα από τα πιο οργανωμένα κλαμπ στην Ελλάδα» και κατέληξε: «Δεν χρειάζονται όμως πολλά λόγια από δω και πέρα. Δουλειά και μόνο δουλειά».
Εν τω μεταξύ, στην Αθήνα βρέθηκε χθες ο Γιάννης Παπαδημητρίου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το ταξίδι του τεχνικού διευθυντή είχε αποκλειστικό σκοπό την ολοκλήρωση μίας ακόμη μεταγραφής. Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, ο Στιούαρτ κατά τη διάρκεια της χθεσινή προπόνησης αισθάνθηκε μικροενοχλήσεις στο πόδι και για προληπτικούς λόγους γυμνάστηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Βάλλας και Ζίεντσουκ οι οποίοι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου θα αργήσουν να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς συνεχίζεται η θεραπεία τους. Επέστρεψε και ο Ζντένο Στρμπα στην Ξάνθη, ο οποίος αναμένεται να αρχίσει τις προπονήσεις.

Σχετικά Άρθρα