fbpx
Γενική

Καλοκαιρινή γιορτή του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης




Συνεχίζεται απρόσκοπτα η λειτουργία του

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, την Δευτέρα το βράδυ, στην αυλή του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης οι εκπαιδευτικοί και τα παιδιά γιόρτασαν την λήξη του σχολικού έτους.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία των πολιτικών αρχών της Ξάνθης αλλά και των γονέων των παιδιών του ψυχολογικού. Ο Μητροπολίτης Ξάνθης δήλωσε στα Μ.Μ.Ε.: «Με αυτήν την καλοκαιριάτικη γιορτή, η οποία έχει γίνει παράδοση, τελειώνει ένα σχολικό έτος. Αμέσως μετά τα παιδιά θα πάνε κατασκήνωση στη Πέραμο να κάνουν τα μπάνια τους. Σκοπός του κέντρου και οι προσπάθειες όλων μας να αξιοποιήσουμε τις ικανότητες των παιδιών, να εντάξουμε όσο είναι δυνατόν στην ελεύθερη αγορά, να κοινωνικοποιηθούν και βλέπετε πόσο κοινωνικά είναι τα παιδιά, πόσο κοινωνικά φέρονται στην παρουσία των ανθρώπων. Αυτή την ημέρα την περιμένουν γιατί τα παιδιά θέλουν να ζήσουν αυτήν την χαρά. Με την εκδήλωση αυτή οι φορείς και ο Ξανθιώτικος λαός δείχνουν την αγάπη τους και το ενδιαφέρον τους. Εγώ θα ήθελα για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω εκ μέρους των παιδιών, εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου, των γονέων και κηδεμόνων για την συμπαράσταση την οποία έχουμε, από τους Βουλευτές μας, τον Νομάρχη Ξάνθης, τους δημάρχους όλου του Νομού, το Λύκειο Ελληνίδων Ξάνθης, τον σύλλογο «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα». Να τονίσω παρολες τις δυσκολίες που περνά η πατρίδα μας το ψυχολογικό κέντρο Ξάνθης να συνεχίσει απρόσκοπτα της λειτουργία του. Να ευχαριστήσω και το λύκειο ελληνίδων Ξάνθης για τα χρήματα τα οποία μας έδωσε από τα κάλαντα που είπαν τα παιδιά τα Χριστούγεννα.
Στην εκδήλωση έπαιξε η ορχήστρα του Στρατού, ενώ έγινε και ένα μικρό μπαζάρ με διάφορα γλυκά, κεντήματα και εκθέματα τα ποια έφτιαξαν τα παιδιά όλη την χρονιά. Η βραδιά έκλεισε με νόστιμα εδέσματα.

Σχετικά Άρθρα