fbpx
Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

ΘΡΑΚΗ

Μάλλον τους φάνηκαν ακριβά τα ενοίκια τους Τούρκους τραπεζίτες της Ζιρατ Μπανκ και απέρριψαν την Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης. Οριστική φαίνεται να είναι η συμφωνία με τον Στάμο Τριμίτζιο το ακίνητο του οποίου ενοικίασαν επί της Μ. Καραολή, έναντι ουχί ευκαταφρόνητου αντιτίμου φυσικά…Πρόκειται για τον χώρο που στεγάζονται όλα τα καταστήματα Λαϊκής Τράπεζας και εν συνεχεία το δεύτερο υποκατάστημα της Marfin Bank.

ΑΓΩΝΑΣ

Από ότι πληροφορούμεθα υπάρχει η σχετική δυστοκία για την κατάρτιση του συνδυασμού της ΝΔ στον ενοποιημένο δήμο Αβδήρων, δεν βγαίνουν τα κουκιά και οι διεκδικητές του δήμου δηλώνουν ενωτικοί και έτοιμοι να στηρίξουν πολιτικές πρωτοβουλίες τύπου τρίτου πόλου.
Λάτρης του τρίτου πόλου φαίνεται πώς είναι και ο αντινομάρχης Δημήτρης Γαλανόπουλος ο οποίος δηλώνει παρών εφόσον αυτό προκύψει μετά από συζήτηση και κάποιες πολιτικές αρχές.
Είναι γεγονός ότι ο Δημήτρης Γαλανόπουλος εκτός από το ότι είναι πρόεδρος των δημοτικών Υπαλλήλων και αντινομάρχης εκείνο που ίσως δώσει προβάδισμα στη ΝΔ του ενοποιημένου Δήμου Αβδήρων είναι ότι η καταγωγή του είναι από τον δήμο Σελέρου και ως αντινομάρχης απ ότι λένε οι πληροφορίες μας έχει την ανάλογη προσβασιμότητα στον χριστιανικό πληθυσμό αλλά και στον μειονοτικό.

ΜΑΧΗΤΗΣ

Πλήρης «κατάληψη» των πεζόδρομων της νέας πλατείας από τους μηχανόβιους μπροστά στα μάτια Τροχονόμων και δημοτικής αστυνομίας!
ΚΑΤΕΒΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ «ΧΑΛΙΑ» ΤΗΣ «ΠΛΑΤΕΙΑΣ- ΤΕΡΑΣ»
Το «κράνος» καταργήθηκε από τους περισσότερους μηχανόβιους, χωρίς αριθμούς κυκλοφορίας κυκλοφορούν πολλές μηχανές, ακόμη και στις «γραμμές» για τους τυφλούς παρκάρουν οι μηχανές!

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

Φόβος και τρόμος στους πολίτες για την αύξηση των κλοπών και της εγκληματικότητας στο Νομό Ξάνθης. Δεν υπάρχουν πολίτες που να μη παίρνουν τηλέφωνο σε καθημερινή βάση στις εφημερίδες και στα ραδιόφωνα διαμαρτυρόμενοι για τις συνεχείς κλοπές, ενώ και στα χωριά πολλοί κάτοικοι μιλάνε για «επιδημία» κλοπών με δράστες μάλιστα αθίγγανους…
Την ίδια ώρα, η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης σηκώνει μέχρι ένα σημείο τα χέρια, αφού «πάσχει» από προσωπικό.

ΕΜΠΡΟΣ

Ο κύβος ερρίφθη! Το εργοστάσιο Ζάχαρης Ξάνθης που έδωσε δουλειά σε εκατοντάδες εργαζόμενους της ευρύτερης περιοχής μας, που έδωσε λεφτά στους αγρότες τευτλοπαραγωγούς, που τροφοδοτούσε επιχειρήσεις του νομού με συναφή με το αντικείμενο του επαγγέλματα, που ήταν ένα σημείο αναφοράς για ολόκληρη την περιοχής από την δεκαετία του 70 και στυλοβάτης της τοπικής οικονομίας είναι πλέον παρελθόν! 40 μέρες μόνο …ζωής του έδωσαν οι «γιατροί»- Δ.Σ. ΕΒΖ και μεγαλομέτοχος ΑΤΕ- έως ότου πακετοποιηθούν τα αποθέματα ζάχαρης που εξάγονται στη Βουλγαρία. Από σήμερα δε και τυπικά λογίζεται σαν υποκατάστημα- παράρτημα του Εργοστασίου των Σερρών.

Σχετικά Άρθρα