fbpx
Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες


ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

Η ΑΤΕ BANK θέλει να «απαλλαχτεί» από τα «βαρίδια» ΣΕΚΑΠ, ΔΩΔΩΝΗ, ΖΑΧΑΡΗ και ΕΛΒΙΖ…Τα αυτονόητα! Ο «κρατισμός» πέθανε πλέον… ας το καταλάβουμε όλοι μας αυτό!
Και το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «Α» σήμερα στην σελίδα 5 νομίζω ότι προδίδει κάλλιστα τις διαθέσεις του Τραπεζίτη Προέδρου της ΑΤΕ κυρίου Πανταλάκη…
Τα πράγματα είναι πλέον ξεκάθαρα…

ΜΑΧΗΤΗΣ

Από την άλλη στη Νέα Δημοκρατία συμβαίνουν πραγματικά απίστευτα αλλά και… τραγικά πράγματα για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη.
Πληροφορίες μας λοιπόν αναφέρουν ότι παρά τις δημοσκοπήσεις που φέρνουν συνεχώς πρώτο το νυν Νομάρχη Ξάνθης Γιώργο Παυλίδη, τον «αποτυχημένο» πρώην Περιφερειάρχη Δημήτρη Σταμάτη προωθούν ως υποψήφιο Περιφερειάρχη με το χρίσμα της Ν.Δ. στη περιοχή μας ο ίδιος ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς (είναι κουμπάρος του) αλλά και συγκεκριμένοι κύκλοι!!! Που μάλλον δεν έχουν την αίσθηση της πραγματικότητας…

ΕΜΠΡΟΣ

Από τον Δήμο Μύκης και την Κοινότητα Κοτύλης ξεκίνησε προχθές την περιοδεία της σε ΟΤΑ του Ν. Ξάνθης η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης, κ. Θεοδώρα Κόκλα, επιλέγοντας να συζητήσει δια ζώσης τα θέματα που τους απασχολούν. Το πρωί προήδρευσε σε σύσκεψη στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Μύκης, στη Σμίνθη, παρόντος του δημάρχου κ. Μουσταφά Αγγά, δημοτικών συμβούλων και στελεχών της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου, όπου τέθηκαν μια σειρά από θέματα υποδομών και έργων τα οποία δύναται να ενταχθούν σε διάφορα χρηματοδοτικά προγράμματα.

ΑΓΩΝΑΣ

Μοναδική ευκαιρία για να αυξήσουν το εισόδημά τους ή να βελτιώσουν τις κατοικίες τους έτσι ώστε να μην έχουν απώλεια ενέργειας προσφέρουν στους ιδιώτες και τις πολύ μικρές επιχειρήσεις δυο προγράμματα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Τα Προγράμματα Εξοικονόμησης Ενέργειας τα οποία θα υλοποιηθούν μέσα στην τρέχουσα χρονιά αποτελούν πρόκληση για τους ιδιώτες και όχι μόνο, καθώς οι όροι των προγραμμάτων είναι πολύ ευνοϊκοί, όπως επίσης και το ύψος της χρηματοδότησης που αναλογεί στον κάθε δικαιούχο.

ΘΡΑΚΗ

Πολλές ξενοδοχειακές μονάδες, αλλά και πολλά καταστήματα εστίασης σε τουριστικές περιοχές της χώρας, δεν άνοιξαν καν για την φετινή θερινή σαιζόν και κινδυνεύουν να μην ανοίξουν ποτέ, αν δεν δημιουργηθούν ανάλογες νέες προϋποθέσεις. Και μια από τις βασικότερες προϋποθέσεις ( η βασικότερη ίσως ) είναι οι λογικές τιμές ακόμη και αν δεν αποφέρουν τα έσοδα που προβλέπονται για τους επιχειρηματίες.

Σχετικά Άρθρα