fbpx
Γενική

Εμφύλιος πόλεμος στη ΝΟΔΕ Ξάνθης

Συνεχίζονται από τη νέα πρόεδρο οι πρακτικές Μωραΐτη «οι δικοί μας και οι άλλοι»

Απίστευτα πράγματα έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης στην πρώτη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Ξάνθης υπό την προεδρεία της νέας προέδρου κας Σούλας Ιακωβίδου. Αντί η πρόεδρος να είναι ενωτική για την παράταξη μετά το 26% που πήρε το κόμμα στις τελευταίες εκλογές, οι ενέργειές της αλλά και οι ενέργειες ενός- δυο μελών, έφεραν «διάσπαση»!!!
Από τα 17 μέλη της ΝΟΔΕ προσήλθαν στην συνεδρίαση μόνο τα 9. Μάλιστα άρον, άρον κουβαλήθηκε από το αεροδρόμιο στο οποίο βρισκόταν ο ένατος για να μπορέσουν να έχουν απαρτία. Τα 8 μέλη της ΝΟΔΕ Ξάνθης που δεν προσήλθαν στην πρώτη συνεδρίαση του οργάνου (Καρβουνίδη, Ευστρατίου, Γαλαχουσίδου, Χατζηγεωργίου, Ιγνατιάδη, Κουτσομιχάλη, Κατσάνης) καταγγέλλουν, μη πρόσκλησή τους (ορισμένοι εξ αυτών), αλλά και μεθόδευση εκ των προτέρων για τις θέσεις αντιπροέδρου, γραμματέα και ΝΟΜ.ΕΚ.Ε.
Η πλευρά των εννιά, που παραβρέθηκαν και τελικά συνεδρίασαν, υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει τίποτε για τα παράπονα των οκτώ. Κανείς όμως, ούτε η πρόεδρος, ούτε κάποιος άλλος δεν σήκωσε το τηλέφωνο προς χάριν της ενότητας, να πάρει να ρωτήσει: «τι έγινε ρε Περικλή, Πύρρο, Γιώργο» ή και τους άλλους, «γιατί δεν ήρθατε; Άντε σηκωθείτε και ελάτε εδώ να βρούμε μια άκρη να πάμε το κόμμα μπροστά!!!». Όχι!!!! Πείσμα στο πείσμα. Από την μια οι οκτώ από την άλλη οι εννιά!!! Δυο κομμάτια η ΝΟΔΕ.

Σχετικά Άρθρα