fbpx
Γενική

Απλήρωτοι 10 ολόκληρους μήνες στη Νομαρχία Ξάνθης!!!

Τα παχιά τα λόγια δεν μπορούν να τους χορτάσουν, ζητάνε τα λεφτά τους

Απαράδεκτη κατάσταση επικρατεί στη Νομαρχία Ξάνθης με το Νομάρχη Γιώργο Παυλίδη να μην μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα 10 τουλάχιστον συμβασιούχων που ενώ παρείχαν κανονικά τις υπηρεσίες τους για 18 μήνες έχουν να πληρωθούν μισθούς και δώρα 10 μηνών!!! Η ασυνεννοησία της κεντρικής διοίκησης και των υπηρεσιών της Νομαρχίας έχουν φέρει τους 10 συμπολίτες μας και τις οικογένειές τους σε κατάσταση εξαθλίωσης.
Για να καταλάβετε τα σημεία εξαθλίωσης και οικονομικής ανέχειας που έχουν φτάσει αυτοί οι άνθρωποι σας παραθέτω το απελπισμένο e- mail που έφτασε στην εφημερίδα μας χθες το πρωί με το παρακάτω κείμενο: «Βλέποντας το άρθρο που αφορά στις τουαλέτες του 2 ου και 3 ου γυμνασίου Ξάνθης καθώς και τα ποσά που διέθεσε ο κ. Νομάρχης δεν μπορώ να μην γίνομαι έξω φρενών διότι πάνω από 10 άτομα που απασχολούμασταν με 18μηνη σύμβαση και προσφέραμε έργο στη νομαρχία Ξάνθης είμαστε απλήρωτοι εδώ και 10 μήνες. Από το περασμένο καλοκαίρι σχεδόν μας χρωστούν δώρα Χριστουγέννων, δώρα αδείας, μισθούς… Ο νομάρχης μας λέει πως δεν φταίει εκείνος αλλά το υπ. εσωτερικών που δεν στέλνει χρήματα για να πληρωθούμε εμείς. Αλλά φαίνεται οι τουαλέτες έχουν μεγαλύτερη αξία από τους ανθρώπους. Σας εκλιπαρώ δημοσιεύστε αυτό το μήνυμα γιατί οικονομικά εγώ και οι συνάδελφοι μου είμαστε στα όρια της εξαθλίωσης!!!»
Θα απαντήσει ο Νομάρχης κ. Παυλίδης; Ο ίδιος δεν ξέρει τίποτε για αυτούς που διαπληκτίζονται και μαλλιοτραβιούνται μέσα στις υπηρεσίες του, δεν ξέρει τίποτε για τις τρεις απολύσεις από την Εταιρεία Τουριστικής Προβολής, δεν φταίει αν δεν έρθουν τα λεφτά για τους συμβασιούχους. Ο κ. Παυλίδης ξέρει να λέει μόνο αυτά που τον συμφέρουν πολιτικά. Για τα παιδιά που είναι απλήρωτα 10 μήνες τι να πει; (Ότι φταίει το υπουργείο φυσικά!!!)

Σχετικά Άρθρα