fbpx
Γενική

Διήμερο αιμοδοσίας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο

Εκδήλωση- βράβευση των Ξανθιωτών Εθελοντών Αιμοδοτών με τα μετάλλια που αποδίδονται από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης διοργανώνει το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» , την Παρασκευή 14 Μαΐου στις 20:30μμ. στο κέντρο«ΔΙΟΓΕΝΗΣ». Θα βραβευτούν 128 Ξανθιώτες Αιμοδότες με τα προβλεπόμενα από το Νόμο χάλκινα και αργυρά αριστεία αλλά και τα Ειδικά τιμητικά βραβεία του Δήμου Ξάνθης και του Συλλόγου.
Όσοι αιμοδότες- θέλουν να παραβρεθούν στην εκδήλωση μπορούν να πάρουν προσκλήσεις από τα γραφεία του Συλλόγου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας διότι υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός θέσεων.
Επίσης στα πλαίσια του Διημέρου ΑΓΑΠΗΣ 2010 στις 14 και 15 Μαΐου το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ξάνθης θα πραγματοποιηθούν οι κάτωθι εκδηλώσεις:
Σάββατο 15 Μαΐου- Πλατεία Ελευθερίας- Ξάνθη 10:00- 12:00.
α. Τα παιδιά ζωγραφίζουν για την Αιμοδοσία (με τις συμμετοχές του Δημοτικού Σχολείου Γενισεάς και του Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Σουνίου.
β. Εθελοντική Αιμοδοσία στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης με την συμμετοχή όσων πολιτών το επιθυμούν, για τα παιδιά με Μεσογειακή Αναιμία από τις 09:00πμ έως τις 14:00μμ.

Σχετικά Άρθρα