fbpx
Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

ΕΜΠΡΟΣ

Τα χαν χύμα τους έρχονται και τσουβαλάτα! Ο λόγος για τους δημοσίους υπαλλήλους σε δήμους, νομαρχίες και περιφέρειες που μετά την λαίλαπα των μέτρων που επέφερε μείωση του μισθού τους κατά 150- 200 ευρώ μηνιαίως από την περικοπή των επιδομάτων τους και του 30% του 14 ου μισθού, τους έρχονται τώρα και τα πάνω κάτω στον εργασία τους από την καταιγίδα των αλλαγών και ανακατατάξεων που έρχονται με τον Καλλικράτη. Η συγχώνευση των υπηρεσιών σε περιφέρειες και στους δήμους δημιουργούν ένα νέο εργασιακό περιβάλλον που σηματοδοτούν σειρά μετατάξεων για το μόνιμο και αορίστου χρόνου προσωπικό, καθώς και απολύσεις για συμβασιούχους των οποίων ολοκληρώνεται η σύμβαση.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

Μια διευκρίνιση. Προσωπικά, δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι αρμόδιος και σε ποιανού ευθύνη βρίσκεται ο λαχανόκηπος των ηλικιωμένων που έχει δημιουργηθεί εδώ και χρόνια από τον πρώην αντιδήμαρχο, Νίκο Αμπεριάδη, στην περιοχή των παλιών εργατικών κατοικιών και λειτουργεί εδώ και χρόνια από τα μέλη του ΚΑΠΗ, που στην ουσία απασχολούνται δημιουργώντας και περνώντας ευχάριστα την ώρα τους, αν δηλαδή την ευθύνη της λειτουργίας του συγκεκριμένου κήπου έχει η αντιδήμαρχος Πρασίνου, κα Καραγιαννίδου ή, ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ, κος Παπασταματίου ή, ο Αντιπρόεδρος του ΚΑΠΗ και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ, Μανώλης Τσέπελης, που πρόκειται να τους φέρει το νερό…

ΜΑΧΗΤΗΣ

Σοβαροί και μεγάλοι Τούρκοι οικονομικοί παράγοντες, επισκέφθηκαν το ΕΒΕ Ξάνθης και είχαν συνεργασία και συζήτηση με τα μέλη της διοίκησης.
Συγκεκριμένα το Επιμελητήριο επισκέφθηκαν το μέλος Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Τουρκίας και Πρόεδρος του Εμπορικού Χρηματιστηρίου Edirne Mustafa Yardimci καθώς επίσης και Τούρκος Περιφερειακός Συντονιστής Deik Aysegul που συνοδεύονταν μάλιστα από τον επιχειρηματία και δημοτικό σύμβουλο Χουσεϊν Μπαντάκ.

ΑΚΡΙΤΑΣ

Με απόφαση τους οι Νομάρχες των Νομών της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αποφάσισαν να απαγορεύσουν την αλιεία στα υδρόφιλα οικοσυστήματα που έχουν οι νομοί τους.
Συγκεκριμένα για το Νομό Ξάνθης αποφασίστηκε: 1. Απαγορεύουμε την αλιεία ιχθύων και λοιπών υδρόβιων οργανισμών, με κάθε μέσο και εργαλείο: α) στον ποταμό Νέστο, β) στον ποταμό Κόσυνθο, γ) στον ποταμό Κομψάτο, δ) στους παραποτάμους τους, και στα λοιπά εσωτερικά ύδατα του Ν. Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα