fbpx
Γενική

Ο Ανδρέας Λοβέρδος πόνεσε από το σύστημα υγείας της επαρχίας

Περαστικά κύριε Υπουργέ!!!

Γράφει ο Νικόλαος Φωτιάδης

Ο Ελληνικός Λαός πληροφορήθηκε από την τηλεόραση ότι ο Υπουργός Εργασίας κ. Ανδρέας Λοβέρφος, ευρισκόμενος τις ημέρες του Πάσχα στην Βέροια, αισθάνθηκε νυχτιάτικα έντονους πόνους στο υπογάστριο (οι γιατροί διαπίστωσαν μάζα στο παχύ έντερο) και άρον άρον διακομίσθηκε στο Κρατικό Νοσοκομείο Βέροιας.
Εκεί άλλοι γιατροί εξέφρασαν την άποψη ότι πρέπει να χειρουργηθεί, άλλοι είπαν ότι πρώτα χρειάζεται αξονική τομογραφία, δυστυχώς όμως για τον κ. Υπουργό ο τομογράφος δεν λειτουργούσε (out of order εις την Αγγλικήν!!!). Τότε οι παρατρεχάμενοι του κ. Υπουργού τον μετέφεραν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο της Νάουσας, όμως δεν βρέθηκε γιατρειά και έτσι προτιμήθηκε η λύση του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΙΤΣ) στην Αθήνα. Δεν ξέρω αν μετέφεραν τον Υπουργό με φοριοφόρο ή ελικόπτερο Super Puma (πάντως όχι με ΙΧ ή DATSUN που συνήθως μεταφέρονται οι…υπερήφανοι Έλληνες πάσχοντες στην επαρχία!!)
Το αποτέλεσμα ήταν ο κ. Υπουργός να γλιτώσει το μαχαίρι (την εγχείρηση δηλαδή) και να βρει την υγειά του με την βοήθεια των Στρατιωτικών Γιατρών (το ΝΙΜΙΤΣ είναι Νοσοκομείο του Ελληνικού Στρατού, στο οποίο πληρώνουμε συνδρομή από Ανθυπολοχαγοί).
Περαστικά σας κ. Υπουργέ κι αυτή η μεγάλη ταλαιπωρία ας σας γίνει μάθημα, ώστε να ενδιαφερθείτε μαζί με την Υπουργό Υγείας κ. Ξενογιαννακοπούλου, για να αποφεύγεται ο Γολγοθάς των ασθενών της επαρχίας. (Πότε δεν υπάρχει γιατρός, πότε είναι χαλασμένος ο τομογράφος, πότε δεν υπάρχει άδειο κρεβάτι, πότε το AMBULANCE δεν είναι διαθέσιμο!!!)
Αν ζούσαν οι Υπουργοί και οι άλλοι εντιμότατοι άρχοντες στην επαρχία και όχι στο «κλεινόν άστυ» ίσως είχαν επαφή με την Ελληνική πραγματικότητα.
Περαστικά λοιπόν και το πάθημα ας γίνει μάθημα.

Σχετικά Άρθρα