fbpx
Γενική

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΤΟ Ι.Κ.Α. ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ

Πλούσιοι νέοι χώροι, φτωχό δυναμικό προσωπικό

Έφτασε πλέον ο καιρός, που οι διοικητικές υπηρεσίες του Ι.Κ.Α. Ξάνθης μεταφέρθηκαν στο νέο κτίριο, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο παλιό.
Οι προσπάθειες πέντε χρόνων απέδωσαν καρπούς και έτσι πριν τρεις εβδομάδες περίπου, πραγματοποιήθηκε η μετακόμιση των υπηρεσιών αυτού του δημόσιου φορέα, σε ένα κτίριο του «κουτιού».
Οι εργασίες για την κατασκευή του νέου κτιρίου είχαν ξεκινήσει περίπου πριν από πέντε χρόνια και ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και πλέον οι υπάλληλοι του Ι.Κ.Α. Ξάνθης εξυπηρετούν τον κόσμο της πόλης στο ολοκαίνουργιο κτίριο, απολαμβάνοντας αμφότεροι τις νέες εγκαταστάσεις.
«Μετά από προσπάθεια πολλών ετών καταφέραμε εδώ στην πόλη μας, παρόλο που έχουμε ένα ιδιόκτητο κτίριο 3.000 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο όμως δεν ήταν αρκετό να στεγάσει και την υγειονομική υπηρεσία και τις διοικητικές υπηρεσίες, με αποτέλεσμα πριν πέντε χρόνια να αρχίσουν οι προσπάθειες για ανέγερση ενός κτιρίου, για τις διοικητικές υπηρεσίες. Το παλιό κτίριο θα αξιοποιηθεί για τη νομαρχιακή μονάδα υγείας του Ι.Κ.Α. Ξάνθης. Οι προσπάθειες λοιπόν απέδωσαν καρπούς και το όνειρο έγινε πραγματικότητα», δήλωσε στην εφημερίδα μας ο Διευθυντής του Ι.Κ.Α. Ξάνθης Στυλιανός Τούρτουρας.
Βέβαια, όπως λέει ο λαός μας, «ένας κούκος δε φέρνει την Άνοιξη» και στην προκειμένη περίπτωση του Ι.Κ.Α., ο κούκος είναι το νέο κτίριο και η Άνοιξη είναι η εξυπηρέτηση του κοινού.
«Όπως τόνισα και άλλες φορές, τα κτίρια αυτά και μόνο δεν είναι αρκετά. Θα πρέπει να ενισχυθεί το υποκατάστημα και με έμψυχο υλικό. Βρισκόμαστε σε αυτήν την κατεύθυνση και προσπαθούμε να ενισχύσουμε το υποκατάστημα με υπαλλήλους, για να μπορούν αυτοί οι άνθρωποι οι ασφαλισμένοι στην ακριτική πόλη της Ξάνθης, να εξυπηρετούνται όσο το δυνατόν καλύτερα», ανέφερε ο κ. Τούρτουρας.
Οι ενέργειες που γίνονται σε αυτήν την κατεύθυνση, είναι οι μεταθέσεις και οι προσλήψεις διοικητικού προσωπικού, οι οποίες θα βοηθήσουν πολύ στην εξυπηρέτηση των πολιτών και ο Διευθυντής του Ι.Κ.Α. Ξάνθης Στυλιανός Τούρτουρας εμφανίζεται αισιόδοξος, λέγοντας «πιστεύω κάτι θα κάνουμε».

Σχετικά Άρθρα