fbpx
Γενική

Ορφέας Ν.Αμμισού- Εθνικός Κιμμερίων 2-2

Κατηγορία Γ. Ακόμα ψάχνουν να δουν τι έφταιξε και έχασαν το παιχνίδι μέσα από τα χέρια τους οι πρωτοπόροι. Σε πραγματικό ντέρμπι εξελίχτηκε το παιχνίδι ανάμεσα στο πρωτοπόρο και στον τρίτο της κατηγορίας. Παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να σκοράρουν δύο φορές με τον Βαχαρέλη στο 27 λεπτό και στο 52 δεν κατάφεραν να κρατήσουν την νίκη χάρη στα γκολ που πέτυχε ο Ντουραλή στο 55 και ο Καραοσμάν στο 62 από τους φιλοξενούμενους. Αξίζει να σημειωθεί ότι πραγματοποιήθηκαν μικρό διακοπές ύστερα από αντικείμενα που πετάχτηκαν από ανεγκέφαλους φιλάθλους προς τον Α βοηθό.

Φίλιππος 2005- Γλαύκη 1-3Κατηγορία Γ. Εύκολο έργο είχαν οι φιλοξενούμενοι όπου δίκαια επικράτησαν με 1-3 του Φιλίππου χάρη στα γκολ που πέτυχαν ο Καραχασάν στο 51 λεπτό ο Μπέλτσο στο 70 και ο Καφετζή στο 85 λεπτό. Στο 52 λεπτό είχε μειώσει ο Ρασήμογλου με ωραίο σουτ το οποίο πανηγυρίστηκε έντονα από τους λιγοστούς φιλάθλους που βρίσκονταν στο γήπεδο.

Πάχνη- ΑΠΟΚ Θερμών 2-2Κατηγορία Γ. Δεν ανέδειξε νικητή το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα σε Παχνη και Θέρμες. Αν και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο εικοσάλεπτο με σκόρερ τον πολύ καλό Ιμπραχήμ στο 14 και 17 λεπτό επαναπαύθηκαν με αποτέλεσμα να δεχτούν δύο γκολ από τους γηπεδούχος με σκόρερ τον Σαλήογου στο 40 λεπτό και με τον Κουτρουλό στο 67 λεπτό όπου ήταν και τελικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι άτυχος ήταν ο παίχτης των γηπεδούχων Κουτρουλός όπου είχε δύο δοκάρια και 1 χαμένο πέναλτι. Με το τελευταίο σφύριγμα του πολύ καλού κ.Πατηνιώτη βρήκε τις δύο ομάδες αγκαλιασμένες και ευχαριστημένες από το αποτέλεσμα.
Χ.Τ.

Σχετικά Άρθρα