fbpx
Γενική

Ο Νίκος Κεχαγιάς στο site της Skoda

Πρωινή προπόνηση χθες για την ομάδα με τον Νίκο Κεχαγιά να επικεντρώνεται σε ασκήσεις τακτικής. Ατομικό πρόγραμμα είχαν οι Κωστούλας και Γκσπούρνιγκ οι οποίοι ανεβάζουν ρυθμούς. Στην προπόνηση βρέθηκε και το site της Skoda και μίλησε με τον νέο προπονητή και ο οποίος δήλωσε. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Πανόπουλο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου. Νομίζω πως είναι περιττό να μιλήσω για την αγάπη που τρέφω για αυτή την ομάδα και την ιδιαίτερη σχέση που έχω δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια ως παίκτης και ως προπονητής.
Με βάση την εικόνα που είχε παρουσιάσει η ομάδα σε πολλά παιχνίδια και τους βαθμούς που έχασε στα τελευταία λεπτά των αγώνων, πιστεύω ότι η θέση της ομάδας είναι πλασματική και αδικεί την προσπάθεια και την δουλειά των ποδοσφαιριστών αλλά και του προηγούμενου προπονητή κύριου Μαντζουράκη.
Από την πλευρά μου θα κάνω ότι είναι δυνατόν προκειμένου η ομάδα να κάνει εμφανίσεις όπως αυτές που έκανε φέτος σε αρκετά παιχνίδια και δείχνουν και την ποιότητα τους.
Τέλος θα ήθελα να κάνω μια έκκληση στους φιλάθλους μας να αφήσουν αυτή την στιγμή στην άκρη την στεναχώρια και την πίκρα που έχουμε δώσει και να στηρίξουν την ομάδα όπως έχουν κάνει και άλλες φορές στο παρελθόν, πάνω από όλα και όλους είναι η ομάδα μας, η ομάδα που αγαπάμε όλοι»

Σχετικά Άρθρα