fbpx
Γενική

Κρίμα τη χαρά

Αν θυμάστε, όταν τελείωσε το δημοτικό συμβούλιο, εκεί στο τέλος Ιανουαρίου όσοι πολίτες και πολιτικοί είχαν δραστηριοποιηθεί κατά του περιμετρικού δακτυλίου τελικά ήταν ευχαριστημένοι ότι τα κατάφεραν να αποτρέψουν την δημιουργία του. Κρίμα όμως τη χαρά, αφού όπως θα διαβάσετε σήμερα στην «ΧΝ» πήγαν στράφι τα «μπουγαδιάσματα και τα πολλά σαπούνια». Η απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου η οποία καθαρογράφτηκε και την δημοσιοποιούμε σήμερα δεν αναφέρει ότι απορρίπτεται στο σύνολό του ο Περιμετρικός δακτύλιος αλλά:
Το Δημοτικό Συμβούλιο ύστερα από διαλογική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
Α) Ομόφωνα: απορρίπτει την κατασκευή δυτικής παράκαμψης της Ξάνθης, έστω και ως πρόταση λειτουργίας του τμήματος αυτού ως μέρος του λεγόμενου δακτυλίου.
Β) Ομόφωνα: Κρίνει ως αναγκαία την κατασκευή παράκαμψης της πόλης ως τμήματος του κάθετου άξονα από την ανατολική πλευρά αυτής.
Γ) Κατά πλειοψηφία αποδέχεται την κατασκευή ανατολικής διέλευσης του κάθετου άξονα σύμφωνα με τη μελέτη της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ Α.Ε. (λύση 1) με την προϋπόθεση διέλευσης από την ανατολική πλευρά των εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου αντί της δυτικής.
(Τα συμπεράσματα δικά σας).

Σχετικά Άρθρα