fbpx
Γενική

Ο Ήλεκτρο- Λόγος

Όχι ότι έχουμε κάτι με τη βιώσιμη ανάπτυξη. Αλλά θα θέλαμε να μάθουμε τι έγινε με τα γεωθερμικά πεδία τα οποία επισκέφθηκε πρόσφατα στην πόλη μας ο Υπουργός κ. Παμπούκης. Συνοδευμένος μάλιστα και από τον δικό μας Σωκράτη.
Μελβούρνη (και όχι μόνον το ίδιο γίνεται και στην Ξάνθη). Τα παιδιά δεν μπορούν να γράψουν με στυλό λόγω χρήσης του κομπιούτερ! Ότι θα χαζέψουμε κάποια στιγμή ελέω υπολογιστών PS3 κλπ προσπαθώντας να γίνουμε πιο έξυπνοι δεν υπάρχει αμφιβολία. Η υπέρμετρη ανάπτυξη μίας ικανότητας αδρανοποιεί τις άλλες. Π.χ. τον εγκέφαλο. Τον οποίο φυσικά έχουν «καμένο» ουκ ολίγοι δημοσιογράφοι.
Ρινγκ η τουρκική Βουλή για τη μαντίλα της Εμινέ. Οι εικόνες από την δορυφορική φτάσανε και στην Ξάνθη. «Και για της Ερντογάνας τη μαντίλα σφάζονται παλικάρια»! Στην Ξάνθη συνεχίζουν να είναι υποστηρικτές.
Κρυώνουν οι Έλληνες αστυνομικοί και φιλοξενούνται στο Βουλγάρικο συνοριακό σταθμό. Πάντα επαίτες ήμασταν σαν κράτος και σαν Νομός το ίδιο. Τι τους κυνηγάς τότε Παυλίδη τους επαίτες Βουλγάρους περιέθαλψέ τους και εσύ όπως κάνει το Βουλγαρικό κράτος για τους αστυνομικούς μας. Έχω άδικο;

Σχετικά Άρθρα