fbpx
Γενική

«Η δασκάλα των Star» στην Ξάνθη

«Η δασκάλα των Star», Julie Massino θα βρεθεί στο House of the Sound στην Ξάνθη στις 27 Φεβρουαρίου για σεμινάριο φωνητικής. Εκτός από την τραγουδιστική της καριέρα δημιούργησε μια σπουδαία φωνητική τεχνική. Το όνομα αυτής είναι «Μέθοδος φωνητικής τοποθέτησης T.V.P».
Η μέθοδος T.V.P μπορεί να διδαχθεί μόνο από την ίδια και από τους ειδικούς καθηγητές, εκπαιδευτές με τους οποίους συνεργάζεται.
Η μέθοδος της έχει αναγνωριστεί από το μεγαλύτερο μουσικό κολέγιο στην Ελλάδα «Φίλιππος Νάκας».
Κατά την διάρκεια των τελευταίων 19 χρόνων έχει διδάξει τη μέθοδο T.V.P στους μεγαλύτερους αστέρες ( Τραγουδιστές- Ηθοποιούς ) στην Ελλάδα όπως , Αλέξια , Τάκη Ζαχαράτο, Αντώνη Ρέμο, Νατάσα Θεοδωρίδου, Σάκη Ρουβά, Δέσποινα Βανδή και πολλούς άλλους.
Έχτισε μια καριέρα στην Αμερική εμφανιζόμενη στα Shows του Broadway και στα καλύτερα Night Clubs στις μεγαλύτερες πόλεις της Αμερικής , όπως η συνεργασία της στο Las Vegas με την Ertha Kitt.
Ακολούθησαν συναυλίες σε ολόκληρη την Ευρώπη και σε κάποια μέρη της Ασίας , προβάλλοντας την μοναδική φωνή της και τις δυνατότητες της σαν Show woman.
Τα τελευταία χρόνια ζει στην Ελλάδα και έχει δημιουργήσει μια πολύ πετυχημένη καριέρα στο τραγούδι και στην τηλεόραση.
Στην Ελλάδα έχει κυκλοφορήσει τέσσερις δίσκους και ένα cd single, με την ονομασία «I m in Love» το όποιο έγινε χρυσό. Επίσης έχει κυκλοφορήσει και ένα Hip Hop cd στο Βέλγιο.
Σε αυτά τα δισκογραφικά της βήματα έχει συνεργαστεί με μεγάλους και διάσημους καλλιτέχνες όπως Θάνο Μικρούτσικο , Δημήτρη Παπαδημητρίου και Γιώργο Νταλάρα.

Σχετικά Άρθρα