fbpx
Γενική

Παραλιακά

Πάνω από 10 μπύρες δοκιμάσαν ο Καρυπίδης με τον Παυλικιάνο στο Beer House 2 στο ξενοδοχείο Elisso. Την μια μαύρη, την μια χωρίς αλκοόλ, την άλλη πολύ δυνατή και την άλλη με άρωμα…
Στην φωτογραφία την στιγμή που τα λένε με τον Τσέπελη.

Τεράστια αλλαγή είδαμε στο Elisso με το Beer House 2. Το βράδυ της Παρασκευής ήταν γεμάτο από κόσμο που δοκίμαζε τις μπύρες και τα εδέσματα. Το στυλ θυμίζει έντονα μπυραρίες στην Γερμανία και αυτό το είδος φαίνεται ότι αγαπήθηκε από τους Ξανθιώτες που το αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Ο Γρηγόρης είναι η ψυχή του μαγαζιού και φαίνεται ότι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά.

Δείπνο κοινωνικού χαρακτήρα οργανώνει η εταιρία «Μηχανική Α.Ε.» στο κοσμικό κέντρο «Διογένης» στις 29 Ιανουαρίου και ώρα 9.

Καρναβάλι Ερωτευμένων 2010!! To Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί η επίσημη έναρξη των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών με την Emma Shapplin στο «Αμοιρίδειο».

Ο χώρος τέχνης «ΟΡΦΕΩΣ 20» στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης, έχει την τιμή και την χαρά να φιλοξενεί τον ζωγράφο ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΛΦΑ από 16 Ιανουαρίου 2010 έως 2 Φεβρουαρίου 2010.
Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΦΑΣ γεννήθηκε στην Ελλάδα το 1955. Από τη δεκαετία του 1970 ζει και εργάζεται στο Παρίσι. Έργα του έχουν παρουσιαστεί σε πολλές γκαλερί και Μουσεία της Ευρώπης- Galerie Patrice Trigano- Paris, Pascal Polar- Bruxelles, Musse Picasso- Antibes. Το 1994 η Gallery Patrice Trigano με την οποία είχε μόνιμη συνεργασία τον παρουσίασε στην FIAC. Η θεματολογία του Κάλφα είναι εμπνευσμένη από αρχαία κείμενα, κείμενα σοφιστών, φιλοσοφία, ποίηση, λογοτεχνία καθώς και από τη μυστική σημειολογία του Τοοrop. O Kάλφας μελετητής του «Ζην Αισθητικώς» και καλλιτέχνης όχι μόνο της εικόνας αλλά και του λόγου, έχει αποθανατίσει τόσο στα παλαιότερα έργα του όσο και στα μεταγενέστερα, το διάλογο της Τέχνης με τη ζωή μέσα από διαχρονικά πολιτισμικά πρόσωπα και σύμβολα. (Ελένη Αθανασίου- Ιστορικός Τέχνης).

Σχετικά Άρθρα