fbpx
Γενική

Γουλινάκης – Ρούφου – Κοτζά Ναζήφ αναλαμβάνουν καθήκοντα

ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ

Αλλαγές στις αντιδημαρχίες, σε πρόσωπα και στους τομείς ευθύνης τους, έφερε το νέο έτος και στο δήμο Βιστωνίδας. Ο δήμαρχος Βιστωνίδας Νικόλαος Ζλάτκος έχει λάβει τις αποφάσεις του και η θητεία των νέων αντιδημάρχων, θα είναι περίπου ενός έτους. Στο δήμο της Βιστωνίδας οι περισσότεροι αντιδήμαρχοι αλλάξανε και έτσι νέοι αντιδήμαρχοι Βιστωνίδας είναι ο κ. Δημήτρης Γουλινάκης, η κ. Παρασκευή Ρούφου, ενώ παραμένει στη θέση του ο κ. Κοτζά Ναζήφ Ναζήφ. Για την τοπική αυτοδιοίκηση είναι η τελευταία χρονιά που οι νυν δημοτικές αρχές θα βρίσκονται στο τιμόνι των Δήμων, καθώς στα τέλη του Φθινόπωρου τρέχοντος έτους, θα γίνουν οι εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση.
Χωρίς εκπλήξεις έγινε η επιλογή των νέων αντιδημάρχων από το Δήμαρχο Βιστωνίδας Νικόλαο Ζλάτκο. Ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Γουλινάκης, αναλαμβάνει καθήκοντα στα τεχνικά έργα, στα συνεργεία του δήμου, καθώς και στην καθαριότητα.
«Σύμφωνα με τον κώδικα περί δήμων και κοινοτήτων, ο εκάστοτε δήμαρχος έχει το δικαίωμα να αποφασίζει και να αναθέτει σε οποιοδήποτε δημοτικό σύμβουλο καθήκοντα αντιδημάρχου. Αυτή τη χρονιά με επέλεξε ως αντιδήμαρχο και είναι η πρώτη φορά, που ασκώ καθήκοντα αυτής της θέσης. Οι αρμοδιότητές μου είναι διάφορες, αλλά βασικά είναι γύρω από τα τεχνικά έργα, να επιβλέπω την κίνηση των οχημάτων και τα συνεργεία του δήμου, καθαριότητες κ.τ.λ. Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της θέσης, όσο το δυνατόν περισσότερο και φυσικά είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε όποιον πολίτη έχει ανάγκη. Ζητώ την κατανόηση των πολιτών, την υπομονή τους και πιστεύω ότι θα πάμε καλά», δήλωσε ο νεοεπιλεγείς Αντιδήμαρχος Βιστωνίδας Δημήτρης Γουλινάκης.
Για πρώτη φορά όμως στη θέση του αντιδημάρχου, επιλέγεται και η κ. Παρασκευή Ρούφου, η οποία τον προηγούμενο χρόνο, υπήρξε Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης του δήμου.
«Ευχαριστώ το δήμαρχο Βιστωνίδας, για την επιλογή που έκανε στο άτομό μου. Όπως είναι γνωστό ο αντιδήμαρχος ορίζεται από το δήμαρχο. Όταν αποφασίζει κάποιος να αναμιχτεί στα κοινά, είναι αποφασισμένος να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο μπορεί τον τόπο του. Εγώ, θα είμαι καθημερινά στη διάθεση του κάθε δημότη της Βιστωνίδας, για να προσφέρω ό,τι μπορώ από την πλευρά μου, το καλύτερο για το δήμο μας και για τους συνδημότες μας», δήλωσε η Αντιδήμαρχος Παρασκευή Ρούφου.

– Ο μόνος που παρέμεινε στην ίδια θέση είναι ο αντιδήμαρχος Βιστωνίδας Κοτζά Ναζήφ Ναζήφ, ο οποίος εξακολουθεί να έχει τις ίδιες αρμοδιότητες, οι οποίες του είχαν ανατεθεί από τον προηγούμενο χρόνο.

– Όλοι οι αντιδήμαρχοι ευχαρίστησαν το Δήμαρχο Βιστωνίδας Νικόλαο Ζλάτκο, για την επιλογή του προσώπου τους, λέγοντας ότι θα κάνουν τα καλύτερο, με σκοπό την εξυπηρέτηση των πολιτών.

– Στο δήμο της Βιστωνίδας οι περισσότεροι αντιδήμαρχοι αλλάξανε και έτσι νέοι αντιδήμαρχοι Βιστωνίδας είναι ο κ. Δημήτρης Γουλινάκης, η κ. Παρασκευή Ρούφου, ενώ παραμένει στη θέση του ο κ. Κοτζά Ναζήφ Ναζήφ.

Σχετικά Άρθρα