fbpx
Γενική

Ίδιες και οι αρμοδιότητές τους

ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΞΑΝΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ

Καμία αλλαγή δεν επήλθε στις θέσεις των Αντιδημάρχων Κώστα Γιατζόγλου και Λεωνίδα Κωνσταντινίδη, αφού και οι δύο επιλέχθηκαν ξανά από το Δήμαρχο Ξάνθης Μιχάλη Στυλιανίδη, να παραμείνουν στη θέση τους και στις αρμοδιότητές τους. Ο Μιχάλης Στυλιανίδης δεν πραγματοποίησε καμία αλλαγή στους αντιδημάρχους, εκτός από τη θέση του κ. Τριμίντζιου, την οποία την έδωσε στο Δημοτικό Σύμβουλο Σαμπρή Μπεκτές.
Ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης Κώστας Γιατζόγλου παραμένει λοιπόν στις αρμοδιότητές του και προΐσταται στο Τμήμα Καθαριότητας της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου, υπογράφει κάθε σχετικό έγγραφο και ασκεί καθήκοντα πειθαρχικού προϊστάμενου. Επίσης προΐσταται και διευθύνει τα τμήματα Έργων Αυτεπιστασίας και Συντήρησης, Ηλεκτρολογικού της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και υπογράφει κάθε σχετικό έγγραφο και ασκεί καθήκοντα πειθαρχικού προϊστάμενου.
«Ο Δήμαρχος Ξάνθης έκανε τις επιλογές του. Έκρινε ότι, οι αντιδήμαρχοι οι οποίοι υπήρχαν και την προηγούμενη χρονιά, ανταποκρίθηκαν στο έργο, το οποίο τους είχε αναθέσει. Ορμώμενοι από την προηγούμενη χρονιά, βαδίζουμε στην καινούργια και μάλιστα με περισσότερη γρηγοράδα και υπευθυνότητα, αλλά και περισσότερο ενδιαφέρον για την πόλη. Νομίζω ότι, με λίγη προσπάθεια τόσο από τη μεριά μας, όσο και από τη μεριά των πολιτών, διότι την πόλη δεν τη λερώνουν πολίτες άλλων πόλεων, θα μπορέσουμε να έχουμε την Ξάνθη, που όλοι θέλουμε», είπε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Κώστας Γιατζόγλου.
Ο Αντιδήμαρχος Λεωνίδας Κωνσταντινίδης, παραμένει και αυτός στα καθήκοντά του, τα οποία είναι η χορήγηση αδειών χρήσης πεζοδρομίων, οδών, πλατειών και κοινόχρηστων χώρων, η χορήγηση αδειών ίδρυσης και λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και χορήγηση αδειών λειτουργίας μουσικών οργάνων σε αυτά, ενώ προΐσταται και διευθύνει το γραφείο Κοινωνικής Προστασίας και εκπροσωπεί το Δήμο Ξάνθης στο Συντονιστικό Νομαρχιακό Όργανο, τη Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας και το Γραφείο Έκδοσης Αδειών του Τμήματος Πολεοδομίας της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, υπογράφει κάθε σχετικό έγγραφο και ασκεί καθήκοντα πειθαρχικού προϊσταμένου, αλλά και αναπληρώνει το Δήμαρχο, όταν αυτός και ο Αντιδήμαρχος που ορίσθηκε ως αναπληρωτής του Δημάρχου απουσιάζουν.

Λεωνίδας Κωνσταντινίδης
«Έχω τις ίδιες πάλι αρμοδιότητες, όπως τα προηγούμενα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω το δήμαρχο Ξάνθης, ο οποίος με εμπιστεύθηκε για μια ακόμη φορά. Εμείς προσπαθούμε και αυτό δεν είναι σχήμα λόγου, να δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε μαζί με τους συνεργάτες, στις αρμοδιότητες που μας έχουν ανατεθεί. Θέλω να πιστεύω ότι, ο κόσμος έχει εκτιμήσει τις προσπάθειές μας. Εκείνο που θέλω να τονίσω, είναι ότι και ο κόσμος κάποια στιγμή θα καταλάβει ότι υπάρχουν πολλές δυσκολίες και στο κυκλοφοριακό και στους κοινόχρηστους χώρος και θα ήθελα να έχω και τη δική του συμπαράσταση και κατανόηση, στο δύσκολο έργο που έχουμε».

Την κατανόηση και τη συμπαράσταση του κόσμου ζήτησε ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης Λεωνίδας Κωνσταντινίδης, στο δύσκολο έργο των αρμοδιοτήτων του, που έχει αναλάβει.

Τη συμπαράσταση των Ξανθιωτών ζήτησε και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Κώστας Γιατζόγλου, λέγοντας ότι τώρα η υπηρεσία έχει πιο πολλή εμπειρία.

Σχετικά Άρθρα