Φέτος, υποτονική ήταν η κίνηση και στα αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία της πόλης, καθώς για άλλη μια χρονιά αποδεικνύεται ότι λόγω της οικονομικής στενότητας οι νοικοκυρές – εργαζόμενες επέλεξαν να κάνουν στο σπίτι τους τα παραδοσιακά γλυκά των Χριστουγέννων, όπως τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα, περιορίζοντας έτσι το κόστος έως και 60%.
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Σταύρος Καρυπίδης
Εκδότης - Δημοσιογράφος μέλος της Έ.Ι.Η.Ε.Ε. Lead Digital Strategist - Διαμορφωτής κοινής γνώμης και βιντεογράφος με πιστοποίηση από την Google και το Υπουργείο Τουρισμού στο Digital Marketing "Grow Greek Tourism". Owner & Operator στην Drone Areo View εταιρίας αερο-βιντεοσκοπήσεων και αερο-φωτογραφήσεων (αδειούχος χειριστής ΣμηΕΑ UAS Pilot A & UAS Pilot B). Ceo & Founder της εταιρίας "Φυσικό Αέριο Ξάνθης".