Γενική

Παραλιακά

Για καφεδάκι οι δύο Μαρίες! Για καφέ βγήκαν πρόσφατα η δημοσιογράφος της εφημερίδας μας Μαίρη Δαληκριάδου με την γνωστή δικηγόρο Μαρία Καραγεωργιάδου σε γνωστό μπαράκι. Οι δύο φίλες τα είπαν για αρκετή πίνοντας ένα αχνιστό καφέ!

Χρόνια Πολλά Μαρία. Η μικρή Μαρία Παγωνάκη πρόσφατα γιόρτασε τα γεννέθλιά της σε γνωστό παιδότοπο στην Ξάνθη. Η πανέμορφη μικρή Μαρία έγινε κιόλας 7 ετών και το γιόρτασε δεόντως με τις φίλες της, που μαζί της, έσβησαν τα 7 κεράκια της χριστουγεννιάτικης τούρτας. Χρόνια Πολλά Μαράκι!

Δυστυχώς φέτος τα παιδιάκια των Παιδικών και Βρεφικών Σταθμών του Δήμου Ξάνθης δε πήραν τα καθιερωμένα δώρα των Χριστουγέννων. Μόνο έκαναν γιορτούλες στους παιδικούς σταθμούς και χωρίς γονείς λόγω νέας γρίπης. Τουλάχιστον όμως έπρεπε να πάρουν τα δώρα σπίτι τους.

Το Σάββατο 9 Ιανουαρίου ο ετήσιος χορός με κόψιμο πίτας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών νομού Ξάνθης «Η Αγάπη» στο «Αχιλλείον» στις 8:30 το βράδυ. Η τιμή της πρόσκλησης είναι 20 ευρώ.

Στο Ρομέο βρέθηκε ο Μεγαλομέτοχος της SKODA Ξάνθη Χρήστος Πανόπουλος για να περάσει την βραδιά της πρωτοχρονιάς. Μαζί με την σύζυγό του και καλή παρά, αφού έκαναν ρεβεγιόν στο ξενοδοχείο της ομάδας, διασκέδασαν πρώτο τραπέζι πίστα στο καλύτερο μπουζουκτσίδικο της Ξάνθης εκπλήσσοντας τους υπόλοιπους θαμώνες. Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις Πανόπουλος και μας εξέπληξε ευχάριστα και εμάς και του Ξανθιώτες φιλάθλους.

Συνεχίζει με ζωντανό πρόγραμμα το RICH και μάλιστα για του Αι Γιαννιού θα έχει όπως μάθαμε και πάλι τους Διογένη τον Κυριάκο και την Μαρία- Λουίζα. Το πρόγραμμα φοβερό και δεν χρειάζεται να βγείτε εκτός πόλης για να διασκεδάσετε.

Σχετικά Άρθρα