Γενική

Μεγάλες ουρές και για παραδόσεις πινακίδων

Μεγάλες ουρές σε εφορία και τράπεζες για την προμήθεια σήματος

Τεράστιες είναι οι ουρές στις τράπεζες και στις εφορίες της Ξάνθης, οι οποίες αφορούν στην προμήθεια του σήματος τελών κυκλοφορίας και στην παράδοση πινακίδων, λόγω των υπέρογκων ποσών, σε κάποιες περιπτώσεις, του σήματος.
Την εβδομάδα που διανύουμε, οι ουρές είναι πολύ μεγάλες, με αποτέλεσμα σε κάποιες περιπτώσεις η αναμονή να ξεπερνά ακόμη και τις τρεις ώρες. Τα παράπονα που ακουγόντουσαν από τους πολίτες ήταν πολλά και αφορούσαν στην όχι καλή εξυπηρέτηση του κόσμου, λόγω έλλειψης προσωπικού, ακόμη και προϊσταμένων.
Η κατάσταση ήταν καλύτερη, για όποιον επέλεγε τις πρωινές ώρες για να εξυπηρετηθεί, όταν ο κόσμος ήταν πολύ λιγότερος.
Για μια ακόμη φορά, οι Έλληνες άφησαν την προμήθεια του σήματος των οχημάτων τους την τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα τις ουρές και τη μεγάλη αναμονή.
Παρόμοια κατάσταση επικρατούσε και για αυτούς, οι οποίοι ενδιαφερόταν να παραδώσουν τις πινακίδες των οχημάτων τους, λόγω των υπερβολικών τελών. Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο από το γραφείο συγκοινωνιών στη νομαρχία, όπου παραδίδονται πινακίδες φορτηγών, όσο και από τις εφορίες, όπου παραδίδονται πινακίδες οχημάτων ιδιωτικής χρήσης, η έλευση του κόσμου είναι μεγάλη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, περίπου 100 πινακίδες παραδίδονται κάθε μέρα, με αποκορύφωση το τελευταίο διάστημα, ενώ μέχρι και σήμερα έχουν παραδοθεί πάνω από 5.000 πινακίδες.
Ο τελικός απολογισμός παράδοσης των πινακίδων, θα γίνει το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

Σχετικά Άρθρα