Γενική

Πετυχημένη η συνάντηση των παλαιών προσκόπων Ξάνθης

Το βράδυ της Παρασκευής, οι Παλαιοί Πρόσκοποι της Ξάνθης και φίλοι τους, συγκεντρώθηκαν σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης μας, για ανταλλαγή ευχών για τις γιορτές των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους.
Ενημερώθηκα τα μέλη και το Δ.Σ. για την Πανελλήνια Συνάντηση που έγινε τον Οκτώβριο στα Γιάννενα, την 17 η Πανθρακική Συνάντηση της Κομοτηνής το Νοέμβριο και προγραμματίστηκε εκκλησιασμός στον Ι. Ναό του Αγίου Γεωργίου Εχίνου του Ιανουαρίου 2010 και η οργάνωση της Πανβορειοελλαδικής Συνάντησης Προεδρείων στην Ξάνθη τον Μάιο του 2010.
Άνθρωποι…κάποιας ηλικίας οι Παλαιοί Πρόσκοποι, επιστήμονες, υπάλληλοι, τεχνίτες, συνταξιούχοι, καταξιωμένα άτομα της κοινωνίας της Ξάνθης, συνάντησαν τους φίλους τους, θυμήθηκαν τα παλιά, ήπιαν ουζάκι και τραγούδησαν προσκοπικά και άλλα τραγούδια.
Ο δεξιοτέχνης του ακορντεόν, ο αδελφός πρόσκοπος Μίμης Μαυρόπουλος, ο «τροβαδούρος» όπως τον αποκαλεί ο Πρόεδρος μας, έπαιξε και τραγούδησε αξέχαστα ελληνικά τραγούδια.
Στο τέλος αφιέρωσε και το τραγούδι «χρυσοπράσινα φύλλα» στους αδελφούς προσκόπους της Κύπρου μας και η εκδήλωση έκλεισε τραγουδώντας όλοι μαζί το «καληνύχτα, καληνύχτα και όνειρα γλυκά»!!!
Ήταν μια όμορφη βραδιά που μόνο οι πρόσκοποι μπορούν να αισθανθούν, γιατί ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣΚΟΠΟΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΚΟΠΟΣ.

Από το Δ.Σ. της Ενώσεως Παλαιών Προσκόπων

Σχετικά Άρθρα