Γενική

Ανακοίνωσε Έλινγκτον

Μεταγραφική κίνηση για την Ξάνθη, η οποία τη Δευτέρα (21/12) ανακοίνωσε την απόκτηση του Νέιθαν Ελινγκτον.
Πρόκειται για έναν 28χρονο ποδοσφαιριστή (έχει γεννηθεί στις 2 Ιουλίου του 1981) που κατάγεται από την Αγγλία, έχει ύψος 1.78μ και αγωνίζεται ως επιθετικός.
Να σημειωθεί ότι οι Ακρίτες τον αποκτούν από την Γουότφορντ (με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της περιόδου) με την οποία σε 50 συμμετοχές, πρόλαβε να σημειώσει 5 γκολ. Βεβαίως, την περασμένη σεζόν, ο Ελινγκτον αγωνίστηκε ως δανεικός στη Ντέρμπι Κάουντι, με την οποία σε 27 συμμετοχές είχε 3 τέρματα.
«Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Nathan Ellington», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Ξάνθης.
Μετά την υπογραφή της συμφωνίας, το νέο απόκτημα της ακριτικής ομάδας δήλωσε: «Πραγματικά είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και επιθυμώ πάρα πολύ να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει πιο ψηλά στην βαθμολογία ακόμα και να διεκδικήσει την έξοδο της στην Ευρώπη. Είναι η πρώτη φορά που παίζω σε ομάδα εκτός της Αγγλίας και είναι για μένα μια νέα εμπειρία από αυτή την άποψη.
Μου έχουν κάνει μεγάλη εντύπωση οι υποδομές της ομάδας και ο τρόπος που με πλησίασαν οι άνθρωποι της SKODA ΞΑΝΘΗ. Το κλίμα που συνάντησα εδώ και η υπομονή των ανθρώπων με έπεισαν να δεχθώ την πρόταση»
Φιλική «τεσσάρα» επί του Ορφεά
Από κει και πέρα στα αγωνιστικά, φιλικό με τον Ορφέα Ξάνθης έδωσαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης που δεν αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς πρωταθλήματος με τον Ηρακλή. Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη επικράτησε με 4- 0, με δύο γκολ του Σουάνη, ένα του Φαμπιανέζι και ένα του Οντάι, ενώ ο προπονητής των «ακριτών» είχε την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενο τον Ισπανό Αντρέου, ο οποίος δοκιμάζεται στις προπονήσεις.
Για τους υπόλοιπους παίκτες το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε αποθεραπεία, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι τραυματίες Σταθάκης, Παπαδημητρίου, Φλίσκας και Στρμπα.

Σχετικά Άρθρα