Γενική

Ο Αϊ Βασίλης μοίρασε δώρα, σκορπίζοντας χαρά στα μικρά παιδιά

Χριστουγεννιάτικη παιδική εκδήλωση από το Σύλλογο Ποντίων Ξάνθης

Στους ρυθμούς του «Γκάμι Μπέαρ» χόρεψαν τα παιδιά των μελών του Συλλόγου Ποντίων Ξάνθης, τα οποία παραβρέθηκαν στην καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, στα γραφεία του συλλόγου, το απόγευμα του Σαββάτου.
Η εκδήλωση, διοργανώθηκε από το Τμήμα Νεολαίας και Γυναικών και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ποντίων Ξάνθης και εντάσσεται στα πλαίσια των γενικότερων κοινωνικών εκδηλώσεων του συλλόγου.
Τα παιδιά, ξεφάντωσαν με μοντέρνα τραγούδια της εποχής, ελληνικά και ξένα, αλλά και με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, τα οποία φυσικά δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν. Οι μικροί και οι γονείς τους έδωσαν το παρόν, σε αυτήν την εκδήλωση του συλλόγου και παρόλο τη βροχή, κατέφθασαν στο πνευματικό κέντρο του συλλόγου, για να συμμετέχουν στο καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο πάρτι.
Από την εκδήλωση, δε θα μπορούσε να λείπει ο Αϊ Βασίλης, ο οποίος μοίρασε δώρα στα παιδιά, γεμίζοντάς τα χαμόγελα και χαρά.
«Διοργανώσαμε την καθιερωμένη γιορτή, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο, για τα μέλη του συλλόγου μας, ύστερα από την απόφασή μας να γίνεται μια γιορτή για όλα τα παιδιά των μελών, καθώς και για τα παιδιά, που συμμετέχουν στα χορευτικά του συλλόγου. Στη γιορτή αυτή, τα μικρά παιδιά γνωρίζονται καλύτερα μεταξύ τους, ενώ λαμβάνουν και ένα δωράκι από τον Αϊ Βασίλη. Στη νέα χρονιά που ανατέλλει, ευχόμαστε περισσότεροι Πόντιοι να αποκτήσουν ποντιακή συνείδηση και να φέρουν τα παιδιά τους στο σύλλογο, ούτως ώστε να «δεθούνε» μαζί μας, για να μπορέσουμε όλοι μαζί να δώσουμε τη μάχη εναντίον της παγκοσμιοποίησης», είπε ο Πρόεδρος του Τμήματος Νεολαίας του Συλλόγου Ποντίων Ξάνθης Χαράλαμπος Παπαμερής, αναφερόμενος στη χριστουγεννιάτικη γιορτή και δίνοντας συγχρόνως ένα μήνυμα για τη μη εξάλειψη της ταυτότητάς μας.
Στις 24 Δεκεμβρίου το Τμήμα Νεολαίας του Συλλόγου Ποντίων Ξάνθης, διοργανώνει, ως είθισται εδώ και τουλάχιστον πέντε χρόνια, τον ετήσιο χορό του στο κέντρο «Νεράιδα», με τους Αδελφούς Ιωαννίδη.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ποντίων Ξάνθης, το Τμήμα Νεολαίας του Συλλόγου και όλα τα μέλη αυτού, εύχονται στους Ξανθιώτες καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2010, με υγεία, αγάπη και χαρά.

Νίκος Βιδάλης

Σχετικά Άρθρα