Γενική

Τελικό αποτέλεσμα Ξάνθη- Ηρακλής 4-3

Η πρώτη δήλωση του Γιάννη Μαντζουράκη «Πολύ δύσκολη νίκη περάσαμε από πολλά εμπόδια αλλά συνεχίζουμε με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς».
ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ-ΗΡΑΚΛΗΣ 4-3
Σ’ ένα χορταστικό παιχνίδι σε γκολ, η Ξάνθη επικράτησε στα Πηγάδια με 4-3 του Ηρακλή και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, στον παραγωγικότερο αγώνα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.
Ο αγώνας
Ο Ηρακλής αιφνιδίασε την Ξάνθη και προηγήθηκε μόλις στο δεύτερο λεπτό με την κεφαλιά του Βουτσιά, ύστερα από σέντρα του Επστάιν. Οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια στο 18′ με κεφαλιά του Ζίεντσουκ, που εκμεταλλέυτηκε τη σέντρα του Κιντάνα. Ο Σαρακατσάνος με σουτ στο 28΄έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στο «Γηραιό», όμως οι Ακρίτες ισοφάρισαν στο 36′ με την κεφαλιά του Πόι, μετά από σέντρα του Ζίεντσουκ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Στρμπα έπιασε την κεφαλιά σε σέντρα του Λουτσιάνο, ο Μπαντής έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και η ομάδα του Γιάννη Μαντουράκη πήγε προηγούμενη στα αποδυτήρια. Στο 56′ ο Γιαννούλης έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, ο Παππάς έδωσε αμέσως το πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα ο Λουτσιάνο κι έκανε το 4-2. Στο 81′ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 4-3, όταν σε αντεπίθεση ο Ιάκομπ γύρισε την μπάλα και ο νεοεισελθών Μιλάνο με προβολή την έστειλε στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς (Αθηνών).
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σταθάκης, Ντιέ, Παπαδημητρίου, Φαμπιανέσι – Βουτσιάς, Ντίκα, Γιαννούλης, Ιάκομπ, Κονέ
ΞΑΝΘΗ (Γιάννης Ματζουράκης): Γκσπούρνινγκ, Παπαδημητρίου (85′ Τζιωρτζιόπουλος), Φλίσκας (71′ Ριζογιάννης), Κωστούλας, Τζάγκι, Ζίεντσουκ, Στρμπα, Λουτσιάνο (64′ Φαμπιανέσι), Κιντάνα, Πόι, Σταθάκης.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Κωφίδης): Μπαντής, Περπερίδης (46′ Μάρτος), Γιαννούλης, Σαρακατσάνος, Κατσαμπής, Ντιέ, Βουτσιάς (54′ Κονέ), Ηλιάδης, Ιάκομπ, Ντίκα (77′ Μιλάνο), Επστάιν.

Σχετικά Άρθρα