Πηγαίνουν και έρχονται καθημερινά τα μηχανάκια ντελίβερι των ταχυφαγείων της Ξάνθης, με αποτέλεσμα να κάνουν «χρυσές δουλειές».
Η διανομή έτοιμου και γρήγορου φαγητού στα σπίτια των Ξανθιωτών, δεν έχει ωράριο, αφού οποιαδήποτε ώρα της ημέρας τα μηχανάκια είναι στους δρόμους.
Οι πολλές ώρες δουλειάς και η κούραση, είναι οι κύριοι λόγοι, για τους οποίους πλέον οι Έλληνες δε μαγειρεύουν στο σπίτι.
Τουλάχιστον οι ιδιοκτήτες ταχυφαγείων, δε θα λένε ότι δεν έχουν δουλειά, όπως οι υπόλοιποι καταστηματάρχες.
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Σταύρος Καρυπίδης
Εκδότης - Δημοσιογράφος μέλος της Έ.Ι.Η.Ε.Ε. Lead Digital Strategist - Διαμορφωτής κοινής γνώμης και βιντεογράφος με πιστοποίηση από την Google και το Υπουργείο Τουρισμού στο Digital Marketing "Grow Greek Tourism". Owner & Operator στην Drone Areo View εταιρίας αερο-βιντεοσκοπήσεων και αερο-φωτογραφήσεων (αδειούχος χειριστής ΣμηΕΑ UAS Pilot A & UAS Pilot B). Ceo & Founder της εταιρίας "Φυσικό Αέριο Ξάνθης".